Sminkek szemre

4.6
Hozzáadva 2013.10.16.by

nagygyorgy.emese.dalma

10 g

Vízálló szemhéjalapozó, 24 órás tartóssággal. Különösen ajánlott azok számára akiknek olajos a szemhéjuk.

$5.50-tól

Utoljára szerkesztve: 2020.02.07. 09:21 - 2020.02.07. 08:20

Én is beállok a sorba, igaz, nekem ez az első primerem, de nem hiszem, hogy tovább fogok kísérletezni. Aranyos az üvegcséje, nem kell belőle sok, úgyhogy sokáig elég lesz, ráadásul nagyon olcsó is. Fogalmam sincs, milyen állagúnak kell lennie egy primernek, de könnyen kenhető, nekem az elején picit beleül felvitelnél a rejtett szemhéjamba, amikor egy picit hagyom "száradni", de kilapogatom, és tökéletes. A színek szépek, élénkek rajta, és nagyon tartósak. Nekem több, mint 12 óra után sem moccant el a sminkem, olyan 14 órában már éppen csak kezdett megülni a szemhéjamnál egy csíkban, de ennyi. Mivel nem nagyon sminkelek - vagyis most kóstoltam bele, de hétköznapokon nem igazán szoktam-, ezért nekem nem is kell ennél több, ráadásul nagyon ritka, hogy ilyen sokáig fent van rajtam egy smink. Úgyhogy nekem tökéletes. A vízállóságának nem tudom, mi a lényege, de micellás vízzel, olajos-, majd habzó lemosóval leszedem, és tökéletes.

2020.01.14. 10:50

Sajnos nagyon olajos a szemhéjam és nem tartozik a legszebbek közé sem, de azért szeretek sminkelni. Kicsit fura, olajos az állaga, eleinte ettől féltem, de púderesre szárad, a szemhéjfesték élénkebb és tartósabb rajta. Egyedül az üvegcse olyan szerencsétlen, mert ha félig van, már akkor is trükközni kell a cucc kinyerésével. Egyébként sokáig elég, én megszerettem. :)

2019.12.06. 07:16

Olcsó és tökéletes :D biztos hogy újra fogom rendelni. Egész nap tartós a sminkem ha használom. Olajos lemosóval könnyedén lemosom a sminket nap végén.

2019.12.03. 17:52

az én szemhéjam nem túl olajos, de azért 10-12 óra sminkben levés után össze tud csíkozódni a szememen a szemhéjpúder. ezzel kb 18 óráig szép a sminkem. a csomagolás kicsit béna. ár-érték aránya szerintem szuper. biztosan újraveszem, de csodaszernek nem mondanám.

2019.07.12. 21:56

Nagyon szeretem ezt a primert. Valoban sokkal tovább tart a sminkem, ha ezt használom alá. És igazából pont ezt várom el egy szemhejalapozótól. :-) Remek az ára, pont úgy végzi a dolgát, ahogy azt kell, úgyhogy 100%, hogy újraveszem.

2019.02.22. 19:39

Egyszerűen egy csoda. Nagyon olajos, rejtett szemhéjam van, ezért nagyon nehéz sminkelni. Ezzel 6-8 órát simán kibír bármelyik festék a szememen, abszolút nem lesz olajos, nem áll össze kis csíkban, egyszerűen még mindig nem tudom felfogni, hogy ennyire jó, és 1600 forint volt.