Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
porsaah
A száraz, szélsőségesen száraz, viszkető bőr mindennapos ápolására ajánlott.
A bőrirritáció elkerülése érdekében a termék nem tartalmaz parabent, illat- és színezőanyagot.
Csecsemők, kisgyermekek bőrének ápolására is használható.
2023.03.29. 19:28
Nem ekcémára használom, csak általános bőrápolásra. Nagyon jó sűrű, illatmentes krém. Hamar beszívódik, nem hagy filmréteget maga után, hatékonyan hidratálja a bőrömet.
2022.12.28. 14:06
Téli időszakban az AtopiControl tusfürdővel együtt használom és zuhanyzás után a nedves bőrre viszem fel, így fel tud szívódni, ez a titok. Száraz bőrre nem lehet jól felvinni és sokáig kell masszírozni. Nekem bevált és sokáig elég, mivel fajsúlyos a testápoló állaga.
2021.04.20. 10:19
Sajnos ez nem vált be a gyermekeim ekcémájára, pedig az Eucerin Atopicontrol többi krémje, kencéje mind nagyon hatásos volt, azokat használjuk is, Ez valahogy nem szívódik be rendesen, és kis ragacsosak lesznek tőle. A balzsam viszont nagyon hatékony.
2021.04.15. 10:54
Folyekony kacsazsir feher kiadasban! Felkenve hofeher zsiros 50 faktoros fenyvedo tejre hasonlit az allaga. Kesobb miutan a boron megolvadt es beszivodott valamennyire, atvalt attetszo olajos-zsiros fenyvedore. Es ez a zsiros erzes nem mulik el orak mulva sem. A hidratalasa sem kiemelkedo ennel meg a Bioderma sima Atoderm kremje is jobban hidratal es messze nem ilyen gusztustalan allagu. A 2 pontot a hidratalasra adom a tobbi ertekelhetetlen.
2021.03.09. 16:25
Télen küszködök a folyamatos viszketéssel, viszont ez a krém mérsékelte. Nagyon testes, nekem viszonylag nehezen szívódott be. Ami furcsa, hogy az én bőrömön olyan szaga volt mint a sült baconnek. Lehet csak ez a tubus volt, az is lehet, hogy csak én asszociáltam rá. Ezt leszámítva jó krém, az utolsó cseppjéig elhasználta és jövőre lehet újra veszem.
2021.02.28. 10:36
Sùlyos ezreket költöttem krémekre, mire végre rátaláltam erre. Tejallergiás babám ekcémás bőrén ez az egyetlen, ami segít. ( Vagy a szteroid...)