Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
wishes
A termékekben megtalálható a SymSitive aktív összetevő, melyet kifejezetten a túlérzékeny bőr szükségleteinek megfelelően fejlesztettek ki, és amely azonnali enyhülést hoz a bőr által adott túlzott reakciók esetén. Ennek eredményeképpen az innovatív, vegyi anyagoktól mentes formula növeli a bőr toleranciaküszöbét, valamint a bőrön kialakuló kellemetlen tünetek azonnali és tartós enyhülését hozza.
2018.10.09. 19:29
Még a tavasszal vettem ezt az arclemosó, tisztító tejet. Csupán csak 100 ml-t adnak ezért a több ezer forintos árért, de kuponnal valamivel kedvezményesebben tudtam megvenni. Reménykedtem benne, hogy segíteni fog a mindenre érzékeny, neurodermitiszes (feszülő, viszketeg) hajlamú és éppen ekcémás foltokkal tarkított bőröm állapotán, hogy legalább az áhított nyugtatást és gyengédséget megkapja, miközben kellemesen meg tud tisztulni. Maga a krém nagyon könnyű, kissé átlátszóan fehéres, kicsit talán géles textúrájú, könnyen szétoszlatható, van egy kicsi kesernyés, 'frissen kicsöppent gázolaj' bukéja (nem tudom honnan de ez jutott eszembe :D), de nem zavaró, különben is, aki ilyen kategóriában keres szánt szándékkal, az valószínű ezen nem lepődik meg. Amiért tőlem egy csillagot vagyis elégtelen minősítést kap: az arcomon lévő száraz foltokat nem, hogy nem nyugtatta, szinte felkorbácsolta, kicsit csípett is, addig számomra ismeretlen jellegű piros kiütések jelentek meg az arcom két oldalán és végül kb két hét használat után telis-teli lettem ragyákkal, bőr alatti dudorokkal, begyűlt pórusokkal, mintha nem lenne így is elég bajom. :( Rendkívül komedogén termék ez és szó mi szó igen csak megbántam a vételt, pláne ennyi pénzért. Persze, ha már lúd legyen kövér, egyúttal anno meg is vettem hozzá a száraz bőrre való arcápoló fluidum párját is, ezt ugyan jóval később kezdtem el emellé használni és sajnos hasonlóan rossz tapasztalatokat szereztem vele kapcsolatban is. Egyedül a steril adagolójukat tartom zseniálisnak és egyébként sokáig elég ez a kicsi kiszerelés is (kb 2 hónap). Sima arctisztításra használtam csak, mivel nem hordok sminket, a sminkoldó funkcióját így nem tudom véleményezni. Sosem venném újra, ez a lényeg és akinek érzékeny de gyulladásokra, pattanásokra/mitesszerekre hajlamos a bőre, az kétszer is jobb, ha meggondolja.
2017.08.15. 11:50
Második arctisztítónak kerestem krém lemosót, ami nedves bőrön is lehet használni, és lemosható vízzel. Legnagyobb meglepetésre találtam. Arcbőröm éppen ismét érzékeny időszakában van, jelenleg serdül ;) Olyan kozmetikumokra váltottam, amik nem irritálják még jobban, nyugtatják a bőrömet és segítik az akne után a bőrgyógyulását. Összeségében amit vártam tőle, azt teljesíti. Második tisztítónak egészen jól végzi dolgát. Sokszor még zavarban vagyok, hogy mennyit is használjak belőle és mennyire legyen nedves a bőröm. Nem szeretném pazarolni, 100ml van csak benne, ahhoz képest drágán mérik...Ha a túl vizes a bőröm, talán nem tisztít elég alaposan. Ha túl száraz, akkor gyorsan felszívja a bőröm. Kísérletezni kell vele egy kicsit. Valóban lemosható vízzel, utána inkább puha a bőröm, nem hagy filmréteget maga után. Első tisztítónak nem teljesít jól, nem bír el a naptej+alapozóval, vagy sokkal többet kellene belőle használnom, amit nem hiszem, hogy szeretnék vállalni. Arcbőröm azóta nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb. Jót tesz a teljes illatmentes, nyugtató rutin. Ez az arctisztító is biztosan sokkal hozzájárul. Egy kicsit macerás használni, ár-érték aránya nem kedvező, de biztosan hozzá lehet jutni olcsóbban is.
2017.06.06. 10:12
Nagyon szeretem ezt az arclemosót, több éve használom már. Smink eltávolítás után használom ( double cleasing hívő vagyok ;) ) . Előtte sok évig drogériás arclemosókkal hpróbálkoztam melyek után mindig piros volt az arcom.Mióta ezt használom ez a probléma teljesen megszűnt. Nem szárít, az esetleges maradék szennyeződéseket jól eltávolítja. Biztos helye van a fürdőszoba polcon.
2017.04.20. 11:54
Nagyon szeretem, jól hidratál és puha a bőröm tőle.. Az arckrémjével együtt használom. Ajánlom mindenkinek.
2016.10.03. 09:11
Nagyon megszerettem és érzem a hiányát mióta elfogyott. Könnyű tejes állagú, amit második illetve reggeli tisztításra használok. Száraz bőrbe masszírozom be, majd egy vizes arctörlővel mosom le az arcomról. Így semmilyen réteg nem marad a bőrömön. Soha semmilyen irritációt nem okozott, még amikor gyulladt volt a bőröm akkor sem. Kenterbe verte az összes érzékeny bőrre ajánlott lemosót.
2016.07.28. 12:14
A nagyon érzékeny arcbőrömre ez az első lemosó ami hosszabb használat után is bevált. 5 hónapja, napi 2-szer használom és semmilyen allergiás reakciót nem tapasztaltam. Én sminket nem használok, legfeljebb szempillaspirált, azt külön lemosóval szedem le, így a tisztító hatásával sincs semmilyen problémám. Egyetlen negatívum, hogy nem látszik mennyi van benne.