Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
2024-ben megújult változat!
A nyugtató, kétfázisú sminklemosó növényi kivonatokkal és B5 pro-vitaminnal gazdagított formulája, egyetlen gyors lépésben távolítja el a sminket. Alkohol- és illatanyagmentes kétfázisú formulája egyesíti az olajos fázis hatékonyságát a vizes fázis frissességével. Bőre nyugodt lesz és visszanyeri puhaságát.
2025.02.10. 10:36
A vízálló szempillaspirálomat szoktam vele lemosni, nekem teljesen bevált.
2024.11.21. 13:02
Én ezt első lemosónak szoktam használni az olajo tulajdonsága miatt. Nekem nagyon bejött, kellemes, kényelmes. Rossz hatását nem tapasztaltam, szépen tisztít, sokáig tart.
2024.10.23. 14:42
Már 2 ilyet elhasználtam, és engem meggyőzött, máskor is fogom venni. Nem csípte a szemem, és mindent hamar leszedett.
2024.06.03. 19:43
Szememet irritálja, szemkörnyékemet kicsapta sajnos.
2024.03.22. 18:47
Sokáig az Isana kétfázisú lemosójára esküdtem, most is szeretem, de épp kellett gyorsan valami, DM volt a közelben, ezt vettem meg és nem bántam meg. Nem okoz irritációt, nagyon gyorsan és hatékonyan távolítja el a bombabiztos vízálló tusból, szemfestékből és spirálból álló sminket, ami alá alapozót és púdert is használok a tartósság kedvéért.