Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Gliss Kur Liquid Silk Gloss Express Hajregeneráló Balzsam

4.2
Hozzáadva 2024.02.21.by

komyju

Folyékony selymet tartalmazó formulája könnyű kifésülhetőséget és fényt biztosít.

Vásárold meg külső partnereinktől.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.09. 16:41 - 2024.05.16. 15:03

Nekem ő a N.1. Mindig elcsábulok más fújós hajápolókra, de mindig visszatérek hozzá, mert számomra nincsen nála jobb. A szőkített hajamat fényessé, rugalmassá teszi, megszünteti a szöszölődést.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.09. 16:41 - 2024.02.21. 19:54

Az illata miatt szuper. Sokszor tényleg csak amiatt használom. Egyébként egész jól puhítja, selymesíti a hajat, de túl nagy mennyiségben "megül" a hajon és pont hogy gubancosítja. De ez rengeteg hasonló funkciójú terméknél ugyanígy van, szóval ebben az árkategóriában jó.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.09. 16:41 - 2023.03.16. 21:39

Imádom. Teljesen a tini koromat èlem ,miközben fújom a hajamra. Ugyanis ez a termék akkor volt nagyon menő a csajok körében . Az illata valami fenomenális. Nagyon kevés is elég belőle és még másnap is érzed az illatát . A hatása is jó neki , de ha fele ilyen hatása is lenne ,akkor is megvenném az illata miatt.

2022.09.22. 17:23

Konkrétan még meleg a pénztárcám, most vásároltam ezt a terméket. Megújult a csomagolása, a Rossmannban találtam. Több Gliss Kur spray-t is kipróbáltam, az arany színűt ami olajokkal dúsított, illetve még nagyon régen használtam a sötét rózsaszínűt. Az aranyat a téli időszakban fogom használni, amikor sok hő fogja érni a tincseimet, de most elegendő ez is. Már most, első használat után nagyon puhává és könnyen fésülhetővé tette a hajamat. Szerintem az árat abszolút megéri,sőt! Az illata pedig annyira isteni, frissítő.

2022.09.09. 12:46

Sose volt szerencsém a kifésülést elősegítő spray termékekkel, sajnos vele sem. Amikor hajlamos volt egy időszakban a gubancolódásra és száraz volt azon a területen, valamelyest segített, viszonylag könnyebben kitudtam fésülni a hajamat. Viszont utána borzasztóan kezelhetetlenné vált és elnehezítette azt. Nem fogom újra vásárolni, de más társával sem fogok kísérletezni.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.09. 16:41 - 2022.06.12. 12:54

Kellemes illata van, puha és könnyen fésülhető lesz tőle a hajam. Nem nehezít és zsírosít, ami hatalmas plusz pont.