Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Gliss Kur Oil Nutritive Express Hajregeneráló Balzsam

4.1
Hozzáadva 2016.01.11.by

rakkoktel

Hosszabb, szálkásodásra hajlamos hajra. Kifésülhetőség & szálkásodás elleni védelem.

2018.07.11. 07:37

Őt próbálgatom mostanában. Az ázsia centerben még lehet kapni. Jó kifésülhetőséget biztosít (de ezt a többi express balzsamja is tudja). Az illata is nagyon jó. Összességében meg vagyok vele elégedve.

2018.03.17. 22:37

Én már évek óta használom elsősorban nedves de akár száraz hajon is. Ha lusta vagyok normális balzsamot használni hajmosáskor akkor meg főleg. Nagyon finom az illata és bármilyen kócos hajat kifésülhetővé változtat. Őszintén szólva már szinte mindegyik változatát próbáltam, de az illaton kívül nem éreztem különbséget.

2018.01.09. 12:45

Én imádtam! Nedves hajamon szoktam használni hajszárítás előtt, emellet ha begöndörítem a hajam beszoktam vele fújni és szép fényes és puha állagot kölcsönöz neki. És az illata is nagyszerű!

2017.08.11. 11:45

Imádtam! Hajam szálldos hajmosás után és tapintása is borzalmas.. Ettől puha lett, és a szálldosást is legyőzte. Nem zsírosodott jobban a hajam, pedig sokat ráfújtam.

2017.05.12. 20:09

Jo illata volt, de sajna nem javitott a szalkas hajvegeken. Kisse zsirositotta a hajamat.

2017.04.25. 13:07

Használom,de én a fekete tubusos verziót jobban szeretem,az illata miatt. Kifejezetten rossz szaga van ennek a verziónak számomra. Hatásuktól nem kell nagyot várni, puhább és kifésülhetőbb a hajam. Törni ugyanúgy törik... :(

Piactér

Több mutatása