Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
3 féle színkombinációban kapható
Utoljára szerkesztve: 2024.09.04. 19:10 - 2024.08.09. 06:01
2 Clair/Light árnyalatban. A nagy klasszikus, ami felett eljárt az idő. Az illat jellegzetes, ibolyás-púderes. A dobozka csinos, még mindig jó ránézni a sok csecsebecse között. A több színben is előforduló gyöngy nem egyformán kopik, nekem a zöld kopott ki legelőször. A sárga, a fehér és a vajszínű végeztek a középmezőnyben, a lila és a rózsaszín bizonyult a legkeményebbnek, ezek tartottak a legtovább. Az arcnak szép fényt ad, egységesít. Sajnos néha nagyobb darab is leesik a gyöngyökről, ami így az arcra kerül, ezzel nincs mit tenni, le kell söpörni. Talán ezért is szerettem jobban a kompakt formát, ott sokkal finomabb a por állaga, ugyan a kompakt gyorsabban is elfogy.
2024.03.01. 11:41
Nagyon nagy reményeket fűztem hozzá az itteni vélemények alapján, így szülinapomra megvettem magamnak. A medium valtozata van meg, de sajnos semmit nem vettem észre, hogy csinalna. Viszont az illatát nagyon szeretem ezért plusz 1 csillag, kár, hogy hamar elillan. Összeségében nem éri meg az árát.
2023.04.18. 05:07
A dobozba zárt beauty filter! Amióta rátaláltam, nem tudok elképzelni enélkül egy napot se. Komoly függőséget okoz xD médium és doré árnyalatokat vettem meg, télen, tavasszal a médium, nyáron, egészen ősz végéig a doré…imádom!
2023.02.28. 11:32
Nagyon szép termék, a csomagolás is, és a tartalma is. Mióta megvan minden sminkelésnél használom, mert egy egészséges fényt ad az arcomnak, ami nekem nagyon tetszik. Az ára nagyon magas, de én örülök, hogy beruháztam rá, mert látom és szeretem a hatását. Nem egy nélkülözhetetlen termék, de mindenképpen ad egy plusz effektet a sminknek.
2023.01.16. 22:19
Ibolya illatú, színes pasztell színű gyöngyöcskék csodaszép csomagolásban. És ezzel el is mondtam az összes pozitívumot a termékről. Az illatán és a csomagoláson kívűl semmi említésre méltó nincs a termékben. A tökéletes ragyogástól, amit ígér a termék, fényévekre van.
2023.01.11. 17:54
:) Az érzés hogy a birtokomban van 5*, a hatás 2*, a pénztárcám sír, én meg arra használom, hogy nézzem milyen csodás a csomagolása. Körülbelül így tudnám összefoglalni. Néha szagolgatom is...:D