Samponok

Head & Shoulders Repair & Care Sampon

3.8
Hozzáadva 2017.08.07.by

Hopi

Korpásodás elleni sampon. Hatékonyan csökkenti a töredezettség miatti hajhullást. Akár 100%-os eredmény a korpásodás ellen.

2021.04.16. 15:31

Száraz hajam miatt vettem meg, nekem is bevált: puha, kellemes tapintású lett tőle a hajam, a problémákat jelentősen enyhítette. Kevés korpám volt, az eltűnt.

2019.10.18. 11:38

Nem korpásodásra vettem a sampont, csak általános hajmosásra. Alapvetően hamar zsírosodik a hajam, az abszolút csodaszert még nem találtam meg, de 3-4 napig jól bírja ezzel a samponnal, és a hajam is sokkal puhább és fényesebb.

2019.08.12. 11:39

Nagy csalódás. Sokáig használtam head&shoulderst a korpa miatt, mert tökéletesen eltávolította, viszont nem volt elég kíméletes és tápláló a hajamnak. Emiatt gondoltam kipróbálom ezt a fajtát, hátha táplálóbb, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire korpás lesz tőle a hajam. Mintha normál sampont használnék, másnap már őrjítő volt a viszketés, a szálló korpa pedig nem épp esztétikus látvány. Nem beszélve arról, hogy már másnap reggel úgy nézett ki a hajam tőle, mintha 3 napja nem mostam volna meg. Használtam pár hétig, hátha javul, de csak rosszabb lett a hatás. Kár, hogy csak nagy kiszerelésben kapható, így most mehet a kukába...

2019.05.27. 21:03

A korpásodást nagyon jól elmulasztotta, bár az első pár használat alkalmával inkább jobban korpásított, de aztán szépen kifejtette a hatását. A hajhulláson nem igazán javított, de összességében elégedett voltam vele.

2019.03.14. 17:07

Nem vált be. Festett haj színét koptatja, hamarabb zsírosodott a hajam tőle és nem éreztem frissnek a hajamat.

Utoljára szerkesztve: 2019.02.18. 09:12 - 2018.11.22. 13:18

Nagyon finom, enyhe az illata és normálisan habzik, de sajnos a korpát nálam nem mulasztotta el többszöri használat után sem =[ Vékonyszálú, gyorsan zsírosodó hajra pedig nem túl jó, mert még inkább elvékonyítja (bár nekem kellett volna a volumen növelős fajtát venni a termékcsaládból, de az épp nem volt). Szóval nekem sajnos nem vált be, de lehet másnak jó.UPDATE: végül pár hét alatt elmulasztotta a korpát és azóta is ezt használom. Az is kiderült, hogy a vékonyszálú, zsírosodó hajamra nem is rossz, csak eddig pont vékonyszálú, zsíros hajra való dúsító sampont használtam (Elseve), amitől pedig kicsit száradtabb, szálkás lett a hajam. Ezzel a samponnal jobban szeretem a hajam állagát.