Lábápolók

Helia-D Lábizzadás Gátló Permet

4.5
Hozzáadva 2012.04.05.by

Morci

Hűsít, felfrissít és megakadályozza a kellemetlen lábszag kialakulásáért felelős baktériumok elszaporodását. Aloe Vera és B5 provitamin tartalma ápolja és hidratálja a bőrt. Gyulladáscsökkentő zöld tea kivonatot, valamint a bőr regenerálódását elősegítő allantoint tartalmaz. Gyorsan felszívódik, nem ragad.

2020.08.02. 11:14

Nekem szerencsére sosem volt ilyen problémám, de a férjem egész napi zártcipő használatának "örömeit" az egész család szó szerint megérezte. Az itteni ajánlások miatt és a jó ár miatt úgy döntöttem, megveszem. A "tesztalany" eléggé kétkedve fogadta, hiszen a házi praktikák meg mindenféle eddig kipróbált sprayk nem jöttek be. Szerencsénk volt, pár napi használat és cipőbe fújás után végre nem egyből lábmosással kell kezdenie az estét itthon. Az aloe vera, zöld tea hatása és illata nálunk bejött. A cipős szekrényünk állandó polclakója lesz.

2019.02.06. 21:59

Nagyon nem szerettem ezt a terméket ,annyira kiszáradt tőle a lábam ,hogy fájt és vastagon hidratálóznom kelett . Még a bőröm is le hámlott tőle .

2017.07.11. 19:02

Sokadik opcióként próbáltam ki ezt a terméket. Előtte szerintem az összes boltban kapható lábizzadás-gátló terméket kipróbáltam, kisebb-nagyobb sikerekkel. Viszont azt hiszem ennél a terméknél megállnék! Először is, a kiszerelése: pumpás, viszonylag kompakt, de masszív műanyag pumpás üvegben van. Ami elsősorban környezetbarát, másrészt nem fullad meg mindenki tőlem abban a helyiségben, ahol használom. Másodszor, a termék maga: színtelen, minimális zöld tea illattal. Gyorsan szárad, nem hagy ragacsos, vagy éppen abnormálisan száraz érzetet. Ami viszont a legfontosabb, a hatása: 12-14 órát gond nélkül kibír! Lehet, hogy minimálisan nedvesnek érzem a nap végére a lábaimat, de nincsenek kellemetlen szagok... Eddig ezt egyetlen lábizzadásgátló termék sem tudta hozni.Az ára ehhez képest pedig teljesen baráti. Egy hónapja használom napi rendszerességgel, de még csak az üveg felénél járok (az aeroszolos termékek kb. 1 hónapig tartanak ki). Szerintem bőven megéri azt az 1000 ft-ot amit kiadtam érte!

2015.07.08. 19:31

csodát nem tesz, de tetszik, hogy környezetbarát , nem fulladok bele utána, mint az aerosolos társaiba . nem szárít,kellemesen puha marad a láb.

2015.06.12. 06:15

Teljesen meg vagyok elégedve vele. Arra jó, amire kitalálták. 5*

2015.02.17. 10:12

Nagyon kellemes az illata és valóban hűsíti a lábam. Az izzadást nem gátolja sajnos, de tényleg eltűnnek a kellemetlen szagok. Az ára sem volt vészes, amennyire emlékszem. Régóta megvan még az első flakon, ritkán használom, inkább csak meleg időben zárt cipővel (mert amúgy ettől még nekem is csúszkál a lábam, ha szandit húzok), vagy edzés előtt. Jó-jó, de nem az a "hűha, ez igen!" kategória. Ha találok jobbat, lecserélem, de ettől függetlenül a használható lábizzadás-gátló termékek közé sorolnám. :)Az összetevőire érzékeny ugyan nem vagyok, de nem is tetszenek, sok a piros pötty. :(Van a Helia-D-nek jobb terméke is.