Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Teafaolajat tartalmaz, amely antioxidáns hatásairól ismert, és segít enyhíteni az arcbőr problémáit, míg a közepes takarás azonnal kiküszöböli a látható hiányosságokat. És a napsugarak? A szebb arcbőr érzését azok sem veszélyeztetik.
2024.07.17. 21:32
Nem lenne olyan rossz de akinek hajlamos a bore a pattanasokra es a porus eltomodesekre ugyanis tartamaz komedogen anyagot! Mondjuk nem ertem hogg miert csinalnak pattanasos borre ilyet ha plusz pattanasokat tud okozni…amugy az allaga a fedese ea nekem a szine is nagyon bejott. Jo vilagos, de sajnos az osszetevo miatt kuka.
2024.06.04. 09:43
Borzalmas! 1 óra alatt diszkógömb fényességű lett az arcom még púder alatt is, és pár óra alatt elkezd lekopni, amit persze foltosan tesz. Beleült a pórusaimba és baromi kényelmetlen, maszkos, nehéz hatású volt, amit pont nem várnék egy bb krémtől.
2023.10.20. 18:56
Kis túlzással a századik BB krém, amit próbálok, nagyon akartam szerezni egy tökéleteset, de az összes túl sötét vagy sárga volt, vagy nagyon vizes állagú .Ezt sem vettem volna meg, de barátnőm elhozta nekem, hogy próbáljam ki, ez lesz a tuti. A próbakör bejött, ezen felbuzdulva rendeltem, már használom egy ideje, nagyon szeretem. Tud ez is maszkos lenni, mivel lehet rétegezni, csak nem érdemes. Túl sok bőrhibám nincs, azt a néhány pöttyöt szépen fedi, gyönyörű, egységes arcbőrt csinál. Nem folyik, nem kenődik, kombinált bőrömre Jolly Joker.
Utoljára szerkesztve: 2023.08.10. 12:19 - 2023.08.10. 12:17
Jé, erről elfelejtettem írni... A zöld testvérét imádtam, tökéletes volt, természetes, nem maszkos, tartós, nem zsírosított, de mivel alapvetően mitesszeres, zsíros, tág pórusú böröm van, mindenképp ki akartam próbálni ezt is. Sajnos nagyon nem vált be, hosszas kínlódás után végül a kukában végezte. Csúnyán, maszkosan fedett, mászott mindenfelé, nap végére foltosan kopott, beleült a pórusaimba, egy szóval katasztrófa volt. Nehéznek éreztem az állagát, rossz érzés volt viselni, mire kiléptem az ajtón, már tocsogott a fejem a zsírtól. Soha többet, maradok a zöldnél.
2023.05.02. 16:50
Az első BB krém amit valaha használtam, és évek óta is használom. A fedése nagyon jó, nem 100%-os ugyan, de ha nem akarok teljes sminket csinálni, csak ezt kenem fel, akkor is szépen egységesít. Az illatát kifejezetten szeretem. Sajnos lassan új után kell néznem, mert egyre nehezebb beszerezni, ráadásul néhány összetevője sem a legjobb. De akkor is nagyon favorit, nem tudom találok-e még ilyen jó fedésű BB krémet ennyiért.
2023.02.27. 09:04
Olaj kontrollja nincs az biztos. (szép a rutinom, és nem tocsog amúgy a bőröm) Viszont szépen egységesít, gyönyőrű a színe; nem sárgul, nincs sárga tónusa. Tartóssága sem az igazi, de vmiért akkoris szeretem. :D