Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
siss
Sampon erősen igénybevett, töredezett hajra
Szilikonmentes, B5 provitamint tartalmaz.
2019.05.23. 09:47
Nagyon száraz hajam van hajszőkítés miatt. Egyik másik drágább szárazhajravaló sampon se tudná helyettesíteni, pedig már rengeteget próbáltam. Mikor felkenem csak úgy siklanak benne az ujjaim, ami nálam nagyon ritka, szóval baromira élvezem. Nem szokott tőle lelapulni a hajam. Nem egy csodaszer, mert pár nap után már szanaszét áll a hajam a szárazságtól, de ár/érték arányban szerintem a legjobb.
2018.10.28. 14:49
Nagyon hullott tőle a hajam. Sajnos sok idő volt, mire leesett, hogy ettől. Amint sampont váltottam pár hét alatt megállt.
2018.07.18. 20:48
Nagyon hullott tőle a hajam. Előtte nem volt ilyen problémám, sokáig nem jöttem rá, hogy ő a hibás, de amikor felhagytam vele, a hajhullás megszűnt.
2018.04.21. 21:47
Sajnos nekem 3 alkalom után a kukába végezte. Soha nem volt korpás a hajam, inkább zsírosodásra hajlamos. Ettől a sampontól viszont nagyon korpás lett, már az első alkalommal. Gondoltam kipróbálom még néhányszor, hátha más okozta, de sajnos nem, ő volt a bűnös. Ez fél éve volt, és még mindig nem állt helyre a fejbőröm. Sajnos nekem nem vált be...
2018.03.27. 09:24
Nagyon jó ár-érték arányú sampon. A Syoss sampon által tönkrement, száraz, csomósodó hajamat szuperül helyrehozta. Most újra selymes, fénylő, és nem utolsó sorban nagyon jó illatú :) Remélem csak a csomagolása újult most meg, és az összetételéhez nem nyúlnak. Én maximálisan ajánlom mindenkinek, nem elhanyagolható szempont nálam az sem, hogy állatkísérletektől mentes termék.