Szőrtelenítők

Hozzáadva 2019.03.01.by

szalaijudit92

20 db

2020.06.12. 16:21

Életemben először használtam hideg gyantacsíkot, úgyhogy nincsen viszonyítási alapom. Könnyű volt használni, gyorsan le tudtam vele gyantázni a lábam és a karom. A csomaghoz tartozik 4 ápoló tisztítókendő, evvel le tudtam törölni a bőrömön maradt gyanta maradványokat. Nagyon elégedett vagyok vele, biztosan újra fogom venni.

2020.05.28. 13:28

Személy szerint nem használom, de anyukámnak nagyon jól elbánt a lábain lévő szőrökkel. Pillanatok alatt kitépkedte. Ha jól emlékszem volt hozzá nedves kis kendő is, ami a szőrtüsző benövést akadályozta meg. Alapvetően jó és árban sem elviselhetetlen.

Utoljára szerkesztve: 2019.08.01. 07:25 - 2019.08.01. 07:25

Több fajta gyantacsik közül ez vált be a legjobban. Egy csikot 3-4x is tudok használni, ugyanolyan effektiv a 3. ill. 4. lehúzáskor is. Mindig ilyet veszek (rózsaszin - gondolom újabb - dobozban).

2018.08.27. 22:27

Tegnap megvettem a szokásos gyantacsomagomat,amit már rég óta használok. A legtöbb közül ez vált be. De most,hát nem tudom,mintha teljesen megváltozott volna. A gyanta lágyabb,vékonyabb lett,a papír szintén. Mikor feltettem a szokásos módon ahogy korábban használtam,a letépésnél a fél gyanta a papíron maradt,a másik fele meg az ép szőrtelenített felületen,valamint a szőrszálak is. Lehet hogy valamit változtattak rajta?

2018.07.20. 05:19

akciósan vettem, ennyi pénzért korrekt vétel volt. eléggé unom nyáron a borotválást, főleg, hogy az év többi részében meg általában elvagyok szőrös lábakkal is, szóval ez az időszak kicsit megterhelő. még tinikoromban használtam melegítős gyantapatront (semmit se használt kb) meg egyszer voltam kozmetikusnál gyantázáson (nem volt jó élmény), de amúgy inkább elektromos borotvát használok. nekem az összes csíkot el kellett használnom a 2 lábszáramra és a térdemre, mondjuk eléggé hosszú és szőrös is a lábam, szóval nem is nagyon vártam mást. könnyen felmelegíthetőek a csíkok, jól tapadnak, szépen kiszedik a szőrt. a használata nem fájt. az olajos kis kendők maradéktalanul leszedték a maradék gyantát és egész illatosak voltak. sajna másnapra kipattogott tőle a lábam, amire számítottam, mert nagyon fehér, fizikai behtásokra érzékeny bőröm van. a hatása olyan 2 hétig tartott kb, ami egész jó. nem hiszem, hogy újraveszem, annyira azért nem győzött meg, hogy érdemes nyáron otthon gyantázni, de egynek okés volt.

2018.06.22. 10:34

Kezdő vagyok otthoni gyantázásban, de akciósan gondoltam megér egy próbát. Mindkét lábszáram legyantázásához a felét elhasználtam. Többször át kellett mennem egy-egy területen, de így nagyon szép eredményt értem el. Mivel nagyon erős a szőr a lábamon, így nem is a négy hét tökéletes simaság volt a célom, csak untam már, hogy nyári időszakban naponta-kétnaponta kell borotválnom a lábamat. Közel egy hétig tökéletes volt önmagában is, utána pedig elég volt sokkal ritkábban (kb 5-6 naponta) leborotválni a megjelenő pihéket a tökéletes eredményhez. Én ezt vártam, nagyon örülök is neki. Szőrbenövéseket nem okozott és csak mérsékelten ragacsoztam össze mindent. Hiába a sok rossz vélemény, az én esetemben hozta azt, amit vártam, újra is fogom venni.