Hajápolók

John Frieda Sheer Blonde Hydration Conditioner

2.9
Hozzáadva 2013.04.25.by

chyny-eve

Táplálja és kisimítja a hajat, élettel teli csillogást ad a szőke hajnak.

2015.06.20. 13:01

Semmi extra. A pumpaja mar az elejen elromlott, azota fujni nem tudom, csak a tenyerembe onteni es ugy felkenni. Elhasznalgatom igy is, de semmi taplalo hatast nem vettem eszre eddig.

2015.02.05. 07:02

Hát szerencse, hogy fél áron vettem, bár így is eléggé idegesít. Nekem borzalmas. Tényleg semmit nem ér. Legalább a kifésülésben segítene, de nem...Soha többet..

2013.12.18. 14:09

Soha többet nem használom a Sheer blond vagy a Go blonder termékeket! Vékony, szőkített hajam van. Eleinte nagyon jópofának tartottam, hogy szépen szőkítenek a termékek, és az ígért hatás sem maradt el :könnyű fésülhetőség, ápolt hatás. Ugyanakkor huzamosabb használat után észrevettem, hogy az enyhe szőkítő hatás továbbroncsolta a hajam és egyáltalán nem tett jót.Természetes szőkéknek vagy erősebb hajúaknak megfelelhet, de vékony, gubancolódó hajra nem ajánlom. Nekem tiltó listára kerültek ezek a termékek.

Utoljára szerkesztve: 2013.12.26. 14:55 - 2013.10.28. 10:54

Óriási reményekkel vettem meg ezt a fújóst. A hajam... Hát az tragédia. Kevés, vékony, a vége töredezik és nehéz kifésülni. Kb. egy hónapig a Gerovital hajhullás elleni samponja után használtam, balzsam nélkül. Nem volt jó. Bár az első néhány alkalommal tényleg segítette a fésülést, viszonylag gyorsan azt vettem észre, hogy szárít. Mostanában balzsamot is használok, így fújom a hajamra és így teljesen ok. Csak az a bajom, hogy a balzsam önmagában is megállna, nem kell utána semmilyen kiegészítő ápolás. Nem rossz termék ez, szinte sajnálom, hogy az én keszekusza hajam kifogott rajta. Egyenlőtlen küzdelem ez, tudom. Nem veszem újra, de nem is vagyok igazán csalódott. Azt hiszem egy picit jobb minőségű haj kell hozzá. (A finom illatot hiányolom egyébként.)update: pontosan ugyanúgy jártam vele, mint a Gliss Kur Ultimate Oil Elixirrel. Az elején remek, pár hét múlva csak a gyanú van, hogy valami nem stimmel, aztán a bizonyosság: száraz, vacak, kifésülhetetlsn haj. Pedig ebben aztán van szilikonorgia, mindenféle-fajta műanyag, ennyi erővel a porlasztott homokozólapátot is a hajamra fújhatnám. A fene egye meg, hogy egy ilyen árfekvésű termékbe csak mutatóba tesznek valódi olajokat, bezzeg műanyag meg műviasz... az van dögivel. Elnézést a kirohanásért, ilyen ócska hatasú, ámbár remek marketinggel megtámogatott kozmetikummal ritkán találkozni. Ultimate Oil Elixir, csak az töredékéért tette tönkre a hajamat. Mérges vagyok és csalódott. Még szerencse, hogy azusatir véleménye kapcsán eszembe jutott update-elni, nemhogy 4 csillagot nem érdemel, egyet sem. Max. egy fenékbebillentést. És akkor úrinő voltam.

2013.08.04. 17:07

Ez tényleg szuper és tényleg kötelező szösziknek, teljesen fájdalommentessé teszi a gubanctalanítást. Utoljára a fekete hajamban siklott át ilyen simán a fésű hajmosás után.Már az első használat után is csodát tett, amit első körben a szilikonnak tudtam be, de most, hogy pár hete már használom, érzem, hogy a hajam minden egyes használat után egyre jobb állapotban van, és már nagyon kíváncsian várom a még hosszabb távú hatását.Nekem nem világosított a hajamon, de most, hogy több hónapnyi kísérletezés után sikerült végre belőni a hajam színét, valaki biztos, hogy szenvedne, ha ez a szín az én hozzájárulásom nélkül megváltozna :D

2013.04.29. 07:43

Összekevertem kókuszolajjal majd az alverdés pakolással 2 órára a fejemen hagytam. Véleményeim közt elolvasható, hogy mit használtam a mosáskor, majd szárítás közben öntöttem még ebből a Gliss Kur-os kifésülő cucchoz. És annyira csidi-csudi szép a hajam!:-)Derékig érő szőkített a loboncom és most látszik legkevésbé a sok kémia a végeknél.Határozottan királylányos...ma éjszaka befonom, hátha holnap eljön a herceg is!:-)