Lelőhely: Online külföldről

Kiss My Face Sunscreen with Hydresia Broad Spectrum SPF40

Hozzáadva 2019.04.26.by

Mara

Figyelemre méltóan a hatékony, vegyszermentes fényvédő, amely Hydresia oleosomes-szal dúsított - ez a természet hidratálója, melyet sáfrányos szeklicéből nyernek ki. Ideális az érzékeny bőrűeknek és a gyerekeknek is.

• Természetes ásványi formula
  • Színtelenre szárad
  • Hydresia technológiával az ultrahidratálásért
  • Vízállót (40 percig)
  • Parabénmentes
  • Nem nanós
  • Mesterséges színező- és illatanyag nélküli
  • Állati össztevők- és állatkísérletmentes

Az INCI az aktív össztevők felsorolásával kezdődik: Titanium Dioxide 6%, Zinc Oxide 10%

$13-17-tól

2015.05.14. 06:26

Nekem nagyon nehezen kezdődött vele a kapcsolatom, mert azt hittem, hogy allergiás vagyok a titánium-dioxidra. Már akkor is szupernek éreztem, de később, ősszel-télen kezdtem el napi szinten ezt használni. Nagyon szeretem, száraz érzetű, nem csípi a szemem, kellemesen hidratál és jól véd. Szerintem ősszel újraveszem, ha nem találok addig jobbat. :)

Utoljára szerkesztve: 2015.06.30. 20:00 - 2015.05.12. 07:09

Olyan fizikai fényvédőt kerestem, ami cruelty free, bátran kenhetem az arcomra, alkohol- és illatanyagmentes és megfizethető. Hihetetlen, hogy ez létezik, de hála Wishes cikkének, megtaláltam. :) Körülbelül egy hete használom és eddig nagyon bevált. A kémiai fényvédők nagyon csípték a szemem, illetve annyira könnyen pirosodik a bőröm, hogy inkább úgy döntöttem, csak fizikai fényvédőt fogok használni. Picit több idő felkenni, mint egy kémiait, a fehér szín miatt, de ha alaposan elkeni az ember és vár egy picit, akkor eléggé eltűnik a fehér szín, bár azért picit sápadtabb vagyok vele, de én rásminkelek mindig. Alapozót nem használok, csak egy nagyon jó Physician formula púdert. Az én bőrömre, ami a T zónában zsíros, de két oldalt elég száraz, tökéletes a hidratáló hatása. Szóval az a lényeg, hogy imádom. :)Update: Továbbra is nagyon szeretem, két tubussal rendeltem, így egy mindig a táskámban van, ha napközben be kéne kennem a kezem/lábam újra. Továbbra is púderrel használom az arcomon és így nincs gond az enyhe fehéres réteggel. Pattanásokat sem okozott és nem zsírosította a bőrömet. Remélem kapható lesz még, mert egyszerűen nem igaz, hogy végre van egy minden szempontból tökéletes fényvédőm és pár héttel később meg már nem lehet venni.