Lemosók, Tonikok

4.4
Hozzáadva 2021.01.18.by

Kylee

2020-ban megújult változat!

Arctisztító olaj, mely könnyedén feloldja a bőrről a sminket és a szennyeződéseket.

$18-tól

2024.12.27. 02:43

Összességében szeretem, elvagyok vele, de nem a kedvencem. A szemsminkkel - különösen a szempillaspirállal - meggyűlik a baja, pedig még csak nem is vízálló.

2024.02.27. 18:36

Sajnos nem győzött meg. Nem jó, de nem is tragikus.Többségében leszedi a sminket, bár a szempillaspirállal és a szemceruzával kell valamennyit küzdeni, annak ellenére, hogy egyik sem vízálló. Ami kifejezetten idegesített, az az, hogy kb. heti egyszer belefutottam abba a problémába, hogy vizet hozzáadva nem képezett rendes emulziót, hanem darabos lett... talán ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor mosogatószer nélkül, hideg vízzel próbálunk meg valami zsírosat elmosni. Nem túl kellemes. Önmagában, második lemosó nélkül sem tudtam volna használni, ugyanis ilyenkor hagyott valamilyen filmréteget a bőrömön, amit muszáj voltam lemosóval lemosni. Amikor az idő nagy részében rendesen tette a dolgát, olyankor nem tapasztaltam semmi rendkívülit, így nálam ő nem lesz befutó.

2023.09.16. 08:07

nekem jobban bejön a rózsaszín speedy olaj, mint ez, egyfelől ez nem illatmentes, egy halvány narancsos illata van, másrészt meg nem érzem, hogy olyan jól tisztítana, a speedy nekem jobban lehozza a szemsminket. nekem gyorsan fogy. amúgy nem szárít vagy irritál.

2023.02.11. 08:30

Dupla arctisztitas részeként használok olajos lemosokat, most aktuálisan éppen ezt a fajtát. Teljes mértékben elégedett vagyok vele. Nem csak az arcomrol, de a szememrol is ezzel a termékkel mosom le a sminket, egyik esetben sem okoz irritaciot. Hetente egyszer rajta szoktam hagyni a bőrömön kb. 10 percig, utána gyengéden atmasszirozom az arcborom, majd ezt követi a fehér agyag - ezzel a módszerrel ideiglenesen kisebbnek tűnnek a porusaim, hátha másnak is segítség egy fontosabb alkalom előtt. Szeptemberben vettem és meg mindig van a flakonban, szerintem kb. március elején lesz esedékes a rendelése.

2022.12.20. 22:16

Lassan 5 éve a rózsaszín Speedy változatát használom, kíváncsi voltam, hogy ez mit tud. Ahhoz képest ennek talán egy hangyányit gazdagabb az állaga, illetve van egy enyhe narancsos illata, ami kezdetben tetszett, de hamar telítődtem vele. A dolgát teszi, ahogy kell, az ára pedig szuper, viszont nekem nem nyújt többet, mint a Speedy, maradok annál.

2022.12.13. 19:32

Újra és újra veszem, amint alkalom nyílik rá, hosszú-hosszú évek óta ez a kedvencem, azaz a legjobb lemosó a világon - számomra. Legutóbb itt, a KM-en vásároltam 3 flakonnal, a rószaszínű (speede) és a sárga (deep) verziókat, anno is a deep-pel kezdtem. A legjobb sminklemosó, amit valaha használtam, és soha többé mást. Ez nálam nagy szó, mindig hajt a kívácsiság újabb és újabb termékek kipróbálása iránt. Természetesen mindig csalódtam, semmi nem ér a nyomába.Tökéletesen leszedi a spirált (ok, van olyan spirál, amivel ennek is meg kell dolgoznia), minden egyéb sminket. Száraz bőrre viszem fel, átmasszírozom vele az arcom, a szempillákat inkább simogató mozdulattal, utána nedves kézzel masszírozom, végül egyszerűen vízzel lemosom. Szememet nem csípi, nem szárít, nem irritálja a bőrömet, utána a bőröm kellemes tapintású, puha, tiszta. Általában nem használok másik, krémes-habzó lemosót utána, szükségtelennek érzem. Tökéletes!