Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
glamannie
Kiöblítést nem igénylő balzsam-spray hosszú, zsírosodásra hajlamos hajra.
2018.11.27. 14:49
Az illatát nagyon szeretem, és az én hajamra tökéletes. Vizesen befújom vele, és szépen kifésülhetővé válik az amúgy gubancolódásra hajlamos hajam.
2017.02.16. 08:15
Jó vizes cucc amellyel garantáltan kitéped az összes szál hajad, fél flakon elhasználása után is, borzasztó!
2016.12.31. 18:10
Nekem nem jött be. Nem lett fényesebb a hajam de még kifésülhetőbb se. Így nem sokat ér a termék.
2016.11.06. 12:59
Ha zsírtól csüngő hajat szeretne valaki, arra teljesen megfelel. Valami botrányos ez a termék.
2016.05.03. 12:57
Csodálkozva olvasom a negatív értékeléseket több fórumon is, pedig nekem ez az abszolút kedvenc hajápoló termékem, a non plus ultra, a leglegleg! A hajam szereti, az illata csodás, kifésülhetővé, élettelivé, ragyogóvá teszi a hajamat is még a hajmosást követő 2-3. napon is, sőt, ha nagyon nincs hangulatom hajat mosni, akkor még egy napot "nyerek" vele. Millió csillagot adnék, de itt csak 5-öt lehet.. :)
2016.02.03. 22:49
Ajándékba kaptam, igazából tényleg könyebben kifésülhető volt a haj vele és némi fényt is mintha láttam volna, de idővel kiszárította a hajam végét. Az illata egyedül ami nagyon tetszett, de ha eszembe jut hogy volt olyan nyári nap amikor a tarkómon kitapintva kóc csomót találtam a nap közepén. Ahh..Mintha rágó ragadt volna bele. Nem kommentálnám hogy miért nem veszem újra.