Lemosók, Tonikok

4.5
Hozzáadva 2022.11.02.by

Vivike91

2020.06.26. 10:24

A sminket nagyon jól leszedi, de nekem utána túl olajos érzetet hagy. 5-10 perc után vízzel le kell mosnom.

2013.07.16. 07:18

Nagyon szépen leszedi a sminket. A száraz bőröm pedig szinte beissza. :) Használat után nagyon puha lesz az arcom.

2013.05.29. 19:50

Kicsit olajos de nagyon frissítő hatású. A sminket szépen leszedi ( a vízállóval sem kell sokat kínlódni ) az ára kicsit húzós de megéri.

2013.03.06. 23:01

Nekem a kék (normál bőrre), nővéremnek a rózsaszín (érzékeny bőrre) van meg. Mindketten szeretjük, a sminket tényleg szépen leszedi, és ami nekem pozitívum, hogy végre találtam valamit, ami nemcsak a szemfestéklemosóként funkcionál, hanem arclemosóként is. Nekem ez csoda! Azonban zsíros, problémás bőrűeknek nem ajánlom!!

2013.01.30. 14:05

Nemnagyon szeretem,sőt alig várom hogy elfogyjon.. Annyira zsíros érzetet kelt,miután lemostam a szemem 3x át kell törölnöm szárazzal,mire nem érzem h folyik a szememről a zsír.Pedig száraz a bőröm,de ez már nekemis túlzás.A sminket szépen leszedi,az illata is jó,de nem fogom újra venni.

2012.11.24. 10:26

Jó ideje csak ezt használom, klassz kis termék. Az én bőrömnek jó, de zsírosabb bőrűeknek nem biztos, hogy a legmegfelelőbb választás. Két dolgot említenék hátrányaként: egyik, hogy a szememnél nekem azért valamennyire csíp (bár ezt inkább újabban vettem észre), illetve egyre jobban emelik már megint az árát. Ezzel együtt kellemes, szeretem, de még azért kipróbálnék másfajta sminklemosókat is.(Nyári időszakban esetleg sok lehet, de ha valaki még nem próbálta, annak ezt a hidegebb őszi-téli időt javasolnám hozzá, így kifejezetten kellemesen tud esni a bőrnek ez a hidratáló tisztítás.)