Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
SzellGreta
Gyengéd. Átalakító. Tökéletesen tiszta. A L’Oréal Paris bőrszakértői megalkottak egy felturbózott, tiszta hámlasztó agyag maszkot, hozzáadott piros alga kivonattal, hogy 10 perc alatt hámlassza és finomítsa a bőrt. Az egyedi és hatékony formula egy több érzékre ható illatélményt nyújt, míg az erős hatású tiszta agyag és vulkáni kőzet lehámlasztja a halott bőrt és kisimítja a felületi hibákat. Az Exfoliate & Refines Pores Pure-Clay Mask kezeli a durva bőrt és a mélyen eldugult pórusokat, hogy a végeredmény összehúzott pórus és sima bőr legyen. A pórusokat láthatóan összehúzza. Az arc pórusainak megtisztításával eltávolítja a halott sejteket a szennyeződést és az olajat. A hibák kevésbé lesznek láthatóak. A bőr egészséges és ragyogó lesz.
2021.07.24. 18:52
Nálam tuti befutó,az illata nagyon szuper nem is tudom mihez hasonlítani,de azonnal megtetszett. Van egy tuti praktika a lemosásra: miután megszáradt,vizes kézzel megnyomkodom , és amikor besötétedett,újra megnedvesedett, finoman körkörösen fel lehet oldani mindenhol , aztán simán kézzel leöblíteni egy sima vizes arcmosással. A lemosás után hagyott réteg nekem kifejezetten tetszik, mert olyan mintha kissé olajos,ápoló hatást hagyna, nem kell arckrém utána ! Sokkal jobb,mint egy maszk ami után puha,de kifeszült,száraz lesz a bőr... Vagy matt,de kell rá pluszban krém...Szerintem kicsit borsos az ára,bár kevés kell belőle,és akcióban 2ezer már tűrhető egy Loreal-ért. Az egyetlen negatívum,hogy este szoktam használni,de reggelre nagyon olajos lesz a bőröm tőle. Viszont ezért nem vonok le,mert hozza az elvártakat! Mindenképp ajánlom :)))
Utoljára szerkesztve: 2021.06.05. 08:55 - 2021.06.05. 08:54
Eredetileg csak 3 csillagot adtam volna rá, nem rossz maszk, hidratálja a bőrt, valamennyire pedig az elhalt hámsejteket is biztos leradírozza, viszont lemosni valami rémálom, marad egy furcsa réteg a bőrön, ha csak tiszta vízzel mosom le, ezért arclemosót is kell használnom, amitől a hidratáltságából is veszít. DE! Néhány hete valamilyen kozmetikummal sikerült egy kisebb területet az államon olyan szinten kiszárítani, hogy azóta is Bepanthennel kenegetem, de nem akar múlni a szárazság és a pirosság. Néhány napja elővettem ezt a maszkot, és amikor lemostam, a szárazabb bőrterület sokkal kevésbé volt piros, irritált, mint korábban. Azóta naponta egy 10-20 percre rárakom ezt a maszkot, és úgy tűnik, hogy rohamos tempóban gyógyul a bőröm. Meglepődtem, hogy ezt ilyen hamar helrehozza, erre mehet a 4 csillag.
2020.10.30. 00:07
Kicsit már várom, hogy elfogyjon megmondom őszintén. Nem rossz, de akkora csodát sem kell várni tőle, a fekete testvére jobban dolgozott, de sajnos mind a kettőt lehetetlenség úgy lemosni, hogy egy része ne maradjon ott a törölközőn.
2020.10.26. 14:11
Nem rossz, de elég nagyok benne a szemcsék, és nehezen lehet lemosni a maszkot, így akaratlanul is kicsit erősebben kell dörzsölni az arcomat, mint szeretném, ezért nem fogom újra megvenni.
2020.10.17. 07:40
Mostanában fogyott el. Szerettem, bár a szemcsék kicsit nagynak tűntek nekem, de nagyon puhává varázsolta a bőröm.
2020.09.22. 08:20
Őt kifejezetten szerettem a Pure Clay családból. Egységessé, nagyon puhává és ragyogóbbá tettem az arcom. Akciósan vettem őt is, teljes áron kicsit drága, de sokáig elég.