Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
richrd
Az első hűsítő hatású gél, mely gyengéden tisztítja, nyugtatja bőrt és visszaadja a komfortérzetét. Könnyedén, dörzsölés nélkül eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Összetétele egyszerű, nem tartalmaz illatanyagot, ezáltal jól tolerálható.
2014.12.10. 17:50
Édesanyám használja a krémjével együtt és nagyon sokat segített neki! Csak jókat mondott róla és ajánlja mindenkinek aki rosaceaval küszködik.
2014.04.12. 12:57
Egy nem normális pillanatomban Inci nézés, vélemény kutatás nélkül levettem egy ilyet a polcról. Nem is tudom miért csináltam, mert az arcápolási termékeimet már extra tudatos módon vásárolom meg. Így nem is szokott csalódás érni. Gondoltam, ha rosaceás bőrre találták ki, akkor olyan nagy baj nem lehet. De van. Ez bizony a sminket alig szedi le, a Bioderma micellás nyomába akkor se érthetne, ha egy flakonnal nyomnék a vattapamacsra. Az állaga csiganyál, mintha csigákat futtatnék az arcomon :D Utána a bőrömön kellemetlen réteg marad. Ha a leírtak szerint használom és az arcomon hagyom akár csak 15 percet is, irritálja a bőrömet. Elvileg nyugtatnia kellene, de ez a csiganyál nem tud olvasni. Hatalmas csalódás, bár nem vártam tőle nagy durranást, de a minimum az, hogy ne irritálja a bőrömet, ha érzékeny bőrre találták ki.
Utoljára szerkesztve: 2014.03.17. 20:57 - 2014.03.17. 20:56
Sminklemosásra ez az egyik kedvenc termékem. Elvileg nincs szükség arra, hogy lemossuk vízzel használat után, de én csak így érzem igazán tisztának a bőrömet. Lemosás nélkül furcsa réteget hagy a bőrömön. Viszont akármilyen erős alapozót és szemsminket leszed, még a vízállót is. A bőrömet egyáltalán nem irritálja.
2014.01.07. 18:04
Sminkeltávolítás első lépéseként használom az arcomra. Nyomok egy mogyorónyit egy vattakorongra, és azzal áttörlöm az arcomat, én le szoktam vízzel is öblíteni. Tény, hogy kissé nyálkás állagú, viszont nagyon hűsítő és gyengéd, ugyanakkor a sminket is eltávolítja. Nem irritálja a bőrömet, és nem is szárít, remek ez a pumpás adagoló.Részletes vélemény itt olvasható:http://theverystyle.blogspot.hu/2013/12/erzekeny-rozaceas-bor-apolasa.html
2013.12.28. 20:02
Tökéletes arclemosó ... kellemes, tiszta érzés a használat után ... s nem kell vizzel lemosni. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálam ez a Number 1.
2013.04.13. 15:51
Bőrgyógyászom ajánlotta ezt a terméket. Sajnos nem nagyon vagyok megelégedve vele. Számomra nem nyújt semmi extrát, a smink maradványait és a szennyeződéseket eltávolítja, valamint nem szárít. A parabének miatt én le szoktam mosni vízzel. A rozaceám állapotán se nem javított, se nem rontott. Előtte Ilcsi fekete szappant használtam, amit sokkal jobban szerettem. Igaz picit szárít, de az én zsíros bőrömnek ez inkább pozitívum volt,valamint ez legalább hámlasztott, és így a rozaceám felülete nem volt "pikkelyes", mint ez után az arclemosó után. Ráadásul drága és gyorsan is fogy.