Ajakápolók

Lioele All Night Moisture Lip Essence Éjszakai Hidratáló Ajakápoló

Hozzáadva 2013.03.21.by

vivuss87

Intenzív hidratáló kezelés az ajkak számára, mely méhpempővel, vazelinnel, macadámia olajjal táplálja, és tölti fel a száraz ajkakat. Megszünteti a száj cserepességét, és a kellemetlen feszülő érzést.

2015.03.23. 11:21

Most nézem, hogy még nem is írtam hozzá, pedig benne van a TOP3 ajakáplómban! :)Én is ebayről lőttem, kb. 2000 Ft volt, ami nem olcsó, de nagyon lassan fogy és nagyon hatásos, szóval így utólag nézve mindenképp jó befektetésnek tartom. Az állaga sűrű, géles állagú, finom gyümölcsös (talán epres...?), és kellemes, jól tapadó réteggel vonja be az ajkakat. Imádom, hogy még a cserepes, hámló ajkakat is pik-pak rendbe teszi, a hatása pedig viszonylag sokáig tart. Újravevős!

2013.12.19. 21:03

Nálam nagyon bejött.Kellemes gyümölcs illatú és az állaga se ragacsos és nagyon jól hidratál :)

2013.03.13. 19:11

ebayről szereztem be, mert minden reggel feszülő, hámló ajkakkal ébredek, amire semmit nem tudok kenni. Gondoltam egy próbát megér. Az ajakápoló egy színtelen, puha, selymes, zselé szerű anyag, amely egyáltalán nem ragad. Kellemes viselni az ajkakon. Enyhe gyümölcsös illata van, íze nincs. És csodák csodájára reggelre nem volt kiszáradva a szám, nem hámlott, nem feszült. Nagyon örülök neki. Nekem nagyon tetszik:) azt írják, hogy természetesen nappalra is lehet használni. Szép fénye van, úgyhogy simán el tudom képzelni szájfény helyett is:) Nálam 5*