Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Lirene Fiziológiás-Micellás Arctisztító Gél

4.5
Hozzáadva 2016.06.27.by

kremmano

Dermatológiailag tesztelt, hipoallergén, innovatív termék, mely új szintre emeli a micellás technológiát. Kiválóan alkalmazható arclemosó gélként, micellás vízként vagy akár tonikként. Víz nélkül is tökéletesen alkalmas az arcbőr megtisztítására, a smink és szennyeződések eltávolítására. Használata gyors és hatékony, mivel gömbölyű mikro-molekuláinak vizes szuszpenziója a bőrrel érintkezve mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket. Ezen technológia segítségével dörzsölés és irritáció nélkül érhető el a tiszta és egészséges arcbőr. Ideális formula száraz, normál, érzékeny, allergiás vagy akár hajszáleres bőr arc- és szemkörnyéki ápolására is. Frissítő gél textúrájának köszönhetően hatékonyan tisztít, miközben megőrzi a bőr természetes pH értékét. A benne található mangó viasz puhítja, hidratálja, amíg a D-panthenol elsimítja a fáradt bőrt és enyhíti az irritációt.

2020.02.05. 13:15

Normál bőr
Tág pórusok

Ez a legjobb arctisztító amivel valaha találkoztam. Nem szárítja ki az arcom, sőt olyan mintha hidratálná is. az illata kellemes, engem kissé az uborkás krémekre emlékeztet. Minden bőrtípusra ajánlom.

2018.12.10. 15:20

Száraz bőr
Tág pórusok

Kellemes az állaga, de a szememet kissé irritálja. HA ezzel mosom le a szemhéjsminket, másnap reggelre csipás lesz és összeragad a szemem:( Valamelyik összetevője irritál...

Utoljára szerkesztve: 2019.03.30. 08:20 - 2018.05.08. 19:20

Kombinált bőr
Tág pórusok

2018 május:nem akarom nagyon lepontozni, hiszen olyan nagyon-nagyon panaszkodni nem tudok rá. de nem is szerettem bele igazán. nálam a MIXA micellásvize jobban bevált mint ez. ez sem rossz, de sajnos marad némi szennyeződés/alapozómaradvány a bőrömön, amikor ezzel tisztítom meg az arcom. plusz valahogy nem érzek késztetést, hogy mindennap őt használjam :P :D a micivíz használata nekem kényelmesebb és kellemesebb , na meg abban nincs parfüm:)az illata valóban friss és fincsi "dinnyés", az állaga megfelelő. irritációt/pattanást nem okozott.2019 március:Még azóta is van az alján egy kicsi, jöttem felpontozni 4-esről 5-ösre mert megérdemli ez a kis csoda... azóta kialakult a napi rutinom. Őt csak a reggeli lemosásnál használom, este pedig az említett micellásvizet. Így abszolút bevált. Nem szárít, szépen eltávolítja a felesleges faggyút és nem irritatív, nem okoz pattikat azóta sem, közel egy év alatt. Azóta én vásarlásmániás barom vettem egy másik géles lemosót, szóval azt kell elhasználnom de amint elfogy a Lirene-t veszem újra, tuti :) általában fordítva szokott történni, a kezdeti lelkesedés után beüt valami irritáció jellegű dolog vagy simán alábbhagy az imádat, na nála épp ellenkezőleg... féltem csak porosodni fog mert semlegesről indított, de azóta napi használatban van, mert időközben nagyon megszerettem!

2017.10.03. 20:34

Normál bőr

Ennek a terméknek dinnyehéj illata van :) Szeretem, nekem bevált, hétköznapi sminklemosásra és arclemosásra használom. Egyáltalán nem irritál még a szememnél sem, az állaga is jó, nem habzik. Ez a kiszerelés pedig nagyon praktikus.