Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Logona Organic Bio Aloe Bőrradír Krém

4.3
Hozzáadva 2011.11.29.by

horzso

A bőrradír krém felfrissít és finomítja a bőr textúráját. A finomra őrölt ásványi részecskék gyengéden megtisztítanak a pórusokba tapadt szennyeződésektől és eltávolítják az elhalt hámsejteket és bőrlemezkéket. Bio mandula, olíva, jojoba és vadrózsa olajak természetes kompozíciója, valamint aloe verával, zöld teával és damaszkuszi rózsával táplálja és védi a bőrt a kiszáradástól.

2017.02.23. 12:47

Korrekt, átlagos termék. A krémes alap nagyon jó, jól oszlatható a bőrön, nem csúszik le, mint sok zselés bőrradír esetében. Az extra gyengéd szó a radírozó szemcsékre nagyon találó, nagyon finomra őröltek, viszont lehetne több is belőlük a krémes alap mennyiségéhez képest. Tipikusan átlagos termék nálam, nem emelkedik ki semmilyen extra negatív vagy extra pozitív tulajdonsága. Elhasználtam, de nem rohanok direkt ezért a termékért a boltba.

2016.06.22. 06:53

Nem tul erosen radirozo arcradir, szep beltartalommal. En jobban szeretem az erosebb szemcseket, de ezen radir hasznalata utan szebb lesz a borkepem, lathatolag jot tesz az erzekeny arcboromnek. A lemosojaval egyutt hasznalom.

2013.07.23. 15:39

Féláron jutottam hozzá a Müllerben a közeli lejárat miatt, teljes áron valószínű nem vettem volna meg. Jó termék, megfelelően radíroz. Elég krémes, ezáltal egyáltalán nem szárít.

Utoljára szerkesztve: 2012.04.15. 07:11 - 2011.11.17. 17:40

Gyengéden tisztító, nagyon kellemes arcradír. Lemosás után krémes érzést hagy maga után. Nem irritálja az érzékeny bőröm. Nekem nagyon bejön, amióta először kipróbáltam, ezt használom.Update: azóta áttértem a szalicilsavas hámlasztásra, de akinek nem túl érzékeny a bőre, annak szuper lehet ez az arcradír.