Sminkek szájra

Lovely K-Lips Folyékony Matt Rúzs & Ajakceruza

4.6
Hozzáadva 2022.10.24.by

Dézi

A The Kylie Lip Kitek olcsóbb utánzata. Szájsmink készítésére szolgáló szett. Matt kialakítású folyékony rúzst tartalmaz és ugyanolyan színű ajakceruzát.

7 változatban kapható

2024.10.01. 15:30

Túlérzékenység

A legkedvencebb matt rúzsom volt. Újravenném, de sajnos már jó ideje nem találom a Rossmann polcain.

2024.01.03. 11:28

Normál bőr
Vízhiány

Nagyon jó termék, tartós, szép színekkel, könnyű felvinni. Ár-érték arányban szuper volt.

Utoljára szerkesztve: 2023.07.29. 19:16 - 2023.07.29. 19:15

Nincs

Hatalmas nagy kár, hogy már nem elérhető a termék különböző színekben. Ár-érték arányban a legjobb matt folyékony rúzsok voltak. Nem szárítottak, mégis tartósan fent maradtak. Simán lepipálták nálam az eredeti terméket, amiről koppintották. Nekem két árnyalatban volt meg. A PINK POISON-t nagyon szerettem, ki is használtam. A MILKY BROWN pedig egyszerűen csak nem az én színem volt, de erről nem a termék tehet, rosszul választottam. A szettben lévő ceruza is kiváló minőségű volt.

2023.05.19. 09:20

Száraz bőr
Pirosság (rozacea)

Az ára ellenére kenterbe veri a vetélytársakat szín, kopás és állag tekintetében. Nekem a neutral beauty és lovely lips árnyalatok vannak meg, és egyikben sem csalódtam. Sajnálatos, hogy nem dobtak piacra szélesebb színskálát. A kontúrceruza nagyon tartós, ha lekopna a rúzs, és nincs kedvem újra felvinni egy sima színezett ajakápolót kenek fel, és nagyon mutatós marad az összkép.

2022.12.01. 10:18

Zsíros bőr
Tág pórusok

Már nagyon régóta ki akartam próbálni, hiszen erről a termékről is ódákat zengenek az emberek. Nekem a Sweety árnyalatban van meg, ami egy kellemes nude rózsaszín beütéssel. Kényelmes viselet, szép a színe, tartós. Kell ennél több? Szerintem sem! Azt hiszem, hogy be kell szereznem több színben is!

2022.09.26. 15:50

Vízhiány

Nagy kedvenc lett idén nyáron! Olcsó, jó minőségű sok drága rúzst maga mögött tudhat. Mivel nagyon szárít ezért előtte mindenképpen használok Carmexet. Szépen kopik, több órás vacsorát és borozást is simán kibírt : ) sajnos most már a Rossmannba sem találom pedig újravevős lenne.