Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Pakolások, Hámlasztók
Testradírok
Lelőhely: Lush márkaboltok, online

Lush Ocean Salt Arc- és Testradír

4.1
Hozzáadva 2018.06.19.
120 g és 250 g

Vodkában áztatott lime, grapefruit és rengeteg só kerül ebbe az élénkítő arc- és testradírba. A tengeri só ásványi anyagokban gazdag, kiválóan ledörzsöli az elhalt bőrt. Tesznek bele krémes, selymes avokádóvajat, kókuszolajat és tengerimoszat-kivonatot is, hogy bőröd puha, bársonyos és egészséges legyen.

3450 Ft és 6350 Ft-tól

2025.03.19. 20:15

Ára kicsit sok, nekem az illata miatt nem lett a kedvencem, a radírozást jól megcsinálja. Funkcióra nem tudok rosszat mondani. Zuhanyzás közben használtam el

2021.07.13. 14:32

Én vizes bőrön használom, negatív hatást egyátalán nem tapasztalok, nagyon kellemes tapintású radírozás után a bőröm. Egy csillagot csak az ára miatt vonok le, szerintem ebben az árkategóriában már találni jobb termékeket is.

2021.06.04. 11:54

nem jövök rá a titok nyitjára... határozottan marja a bőröm. próbáltam vizezni, akkor viszont sós vizzel öblögetem magam. nagy szenvedés, mert a gyantázás miatt nekem kell a bőrradír, dehát ezzel kicsit kinzom magam... ezt nem fogom újra venni az tuti.

2020.11.15. 08:34

Nyárra tökéletes, frissítő, de nagyon ápoló testradír. Kissé csípi az érzékeny bőrömet, ezért arcra nem tudtam használni.

2020.02.02. 22:07

Én nagyon szeretem. Az öntartósító változatát használtam csak. Normálisan kell radírozni akkor nem karcol, elég belőle nagyon kevés is. Egy kis vizzel még lehet gyengíteni mert a só darabkák olvadni kezdenek de nekem nem karcolta előtte sem az arcomat. Testre is arcra is jó az illata is szuper frissítő. Mindig veszek új adagot .

Utoljára szerkesztve: 2019.09.15. 10:25 - 2019.09.15. 10:24

IMADOM😍 nagyon pici mennyiseget szoktam kivenni es akkor nem kot ki a lefolyoban az egesz. Hetente egyszer szoktam hasznalni mert egy erosebb radirrol beszelunk es nem lenne jo a boromnek ha 1-2 naponta hasznalnam plussz az alkohol miatt picit szarit igy nekem a heti 1 hasznalat boven csodat tesz. Hasznalat utan matt es tiszta a borom utanna fujok egy kis arctonikot a boromre majd egy kis arckrem es egyszeruen tokeletes, egyenletes matt bort kapok vegeredmenykent, egy kis termeszetes instafilter 😉😂