Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
horzso
Tripla erősség extra puhaságra. Sűrű, göndör, durva és kiszáradt hajra. A cantaloupe dinnye tesz bársonyossá, a hínár és a joghurt pedig ápol.
2018.06.07. 10:09
Fú én imádom! Alapjáraton nem ezért a cuccért indultam a Lush boltba, de végül örülök, hogy ez lett belőle. Imádom az illatát, az állagát, a hatását, mindent! Nem egy átlagos balzsam az biztos. Amit pedig a legjobban szeretek benne, hogy dúsítja a hajam. Szóval a többi balzsamtól, amit eddig használtam mindig fürtökbe összeállt a hajam, ettől viszont nem, és így látványra és érzésre is sokkal dúsabbnak hat. Eddig tényleg nagyon szeretem, remélem hosszú távon a töredezésen is segíteni fog.
2017.12.10. 09:35
A hajam az első használat után puhább, könnyen kezelhetőbb lett tőle. Az illatát imádom és az állaga is nagyon jó, nem hagy ragacsos érzést a hajon. Heti egyszer használom, nem fogy gyorsan. Sajnos azt nem érzékeltem, hogy a hajam látványosan kevésbé töredezett volna.
2017.11.23. 22:03
Nálam úgy ímmel-ámmal váltotta be az ígéreteket. Egyszer éreztem, hogy jobb utána a hajam, másszor meg semmi...
2017.11.17. 08:08
a legjobb balzsam számomra. élek-halok az illatáért, fantasztikus a hatása.
2016.10.09. 17:16
Puhítani szerettem volna a hajam és az üzletben ezt ajánlottak. De nekem inkább még jobban kiszárította a hajam és nehezen fésülhető lett tőle, ugyan akkor mintha dúsított is volna, de nem venném újra, főleg mivel az ára is sok ahhoz képest, hogy a hajam még rosszabb állapotba került tőle..
2016.04.30. 10:23
jó jó, de egy sima drogériás balzsamnak gazdagabb az állaga és a hatása is jobb szerintem...nem pontozom le mert keveset használtam eddig...hátha hosszútávon ki tud teljesedni...addig 3 csillag