Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
wishes
Krémes, csillámos szemceruzák.
6 árnyalatban kapható
2016.03.27. 15:55
A Black Swan -t vettem meg. Fantasztikus ez a szemceruza! Tartós, nem kenődik, órákon át fent marad. Először furcsa volt használni, mert nagyon puha. Eddig egy szemceruzám sem volt ilyen, mind keményebbek voltak. A csillámok is picit látszanak benne.
2015.03.22. 11:55
Petrol Blue. Mindenképpen szerettem volna valamit a Toledo kollekcióból, nagyon tetszik az egész kollekció csomagolása, mókás design, semmiképpen sem a szokványos tervezés, de csak úgy azért sajnáltam volna rá a pénzt, viszont ilyen szép kék szemceruzám éppen nem volt, így valami hasznos került a kosárba. Itthon derült csak ki, hogy azért ezt benéztem, mert az állandó kollekció része is ez a szín, ezért az értékelést ide is bemásolom. Már a doboza is nagyon jól néz ki, kis fekete-fehér dobozka, nem is volt szívem kidobni (ugyan még nem tudom, hogy mire fogom használni). A bohókás, külsőre pepita mintás ceruza pedig egy álom. Nagyon jól pigmentált, könnyen lehet vele dolgozni, pontos precíz vonalat lehet húzni. Utána pedig ott marad, ahova tettem, mégpedig egész nap. Nem kopik le, nem mászik a felső szemhéjra, tart és tart. Ugyanakkor a lemosás nem nagy macera, az olajos sminklemosókkal simán lejön. Ugyan én jobban szeretem a tekerős, automata cerkákat, mert utálom ezeket a hagyományosokat hegyezni, a hegyezés után pedig megtisztítani a hegyezőt a rátapadt festéktől, de ebben az esetben a ceruza annyira jó minőségű, hogy vállalom a hegyezgetést is. Többen írták már korábban, hogy ezt nehezebb hegyezni, nekem ilyen gondom nem volt, egy éles hegyezővel nem olyan nagy a veszteség sem, amit a ceruza hegyéből lefaragcsálunk. Ez egy prémium kategóriás termék, imádom, öt csillag.
2015.03.20. 11:16
Nem tudom. Nekem a Petrol Blue van meg. Nagyon pigmentált, imádom a színét, csak nekem túl gyorsan fogy.
Utoljára szerkesztve: 2015.02.18. 13:36 - 2015.01.26. 13:39
A "Lord it up" árnyalat van a birtokomban, szép csillámos barna szín. Viszont szemhéjalap nélkül hajlamos kopni...azért egy MAC-től többet várnék.
2015.01.20. 20:51
A valaha volt legjobb szemceruzám! Soha többé nem kísérletezem mással. Tavaly Black Swant választottam, szinte mindennapi használat mellett majdnem egy évig tartott, nekem bőven megéri az árát. Idén Black Line es Petrol Blue jött velem. Könnyű vele szép kontúrt csinálni, szupertartós, nekem még a nap végére is tetszik, olyan, mintha csillámló szemhéjpúdert is kentem volna magamra. Először tényleg ijesztő az elhegyezett mennyiség, de végül tovább tartott, mint bármelyik más ceruza ennyi használat mellett is.