Sminkek arcra

Hozzáadva 2011.03.02.by

BabyDoll

10 g

2019.01.03. 10:29

Fantasztikus! Második éve egyfolytában újravevős, tökéletesen fed, remekül oxidálódik és illeszkedik a bőrhömhöz. Nyári 30 fokban téli -5-ben is ugyanúgy varázsol az arcomon!! Valóban nagyon sok ideig elég egy, így ár-érték arányban is tökéletes!

2018.11.28. 13:56

Én, mint száraz bőrű alany nehezen találok megfelelő púdert. Ebben a púderben az a legjobb, hogy száraz bőrre (is) használható, természetes hatású, de nagyon szép bababőrt ad. Alapozó felé ecsettel használom, de nagyon jól fel lehet szivaccsal is vinni. Olyankor csak korrektort és púdert használok és nagyon szép az összhatás. Tartós és szép az összetevőlistája. Az, hogy mi az olcsó vagy drága nagyon relatív. Az alapárban olcsóbb termékek sokszor kevesebb mennyiséget tartalmaznak és gyorsan fogynak és ha egy adott időszakra (pl: 1 év) egyáltalán nem biztos, hogy olcsóbban jövök ki és sokszor a minőség is gyengébb. Tehát nekem megéri :)

2017.08.09. 19:00

Nekem ez sem vált be igazán a mac-től. Igazából semmi különös, olyan, mint egy teljesen átlagos drogériás púder. Ennyi pénzért teljesen felesleges megvenni, mert semmi extrát nem nyújt.

2017.03.22. 11:22

Szeretem, alapozó felé használom. A kis szivacs kuka, de ecsettel remekül használható. Tényleg nem szárít.

2015.08.17. 16:34

Nem gondoltam volna, hogy a blot púder kudarca után nekem valaha mac púderem lesz, de mégis és szuper! Sminkelésen voltam a mac-nél és a sminkes lány ezt használta rajtam. Sokat gondolkoztam, hogy megvegyem-e, de végülis olyan szépen mutatott az arcomon, hogy vettem egy mély levegőt és jött velem haza.Az esküvőmön is ez volt rajtam és minimális javítgatásokkal állta a sarat! Pedig ott volt rohangálás, 30+ fok, tánc... Nekem ennél jobb bizonyíték nem kell! :) Az ára persze nem kevés, de minőségi és nagy mennyiség, szerintem érdemes rá beruházni.

2015.06.20. 20:03

Csak egy szó van ra: tökéletes!! És ráadásul napi használat mellett is sokáig kitart, majdnem 1 évig elég egy doboz. Nagyon megéri az árát!!