Sminkek szájra

4.7
Hozzáadva 2016.01.10.by

dorottyaa

1,45 g

A ceruza kialakításának köszönhetően a kontúrvonal megrajzolására és a száj kitöltésére egyaránt alkalmas. Krémes textúrája tökéletes az ajkak színezésére. Széles színválaszték, ami harmonizál számos különböző ajakrúzs árnyalatával.

2024.10.15. 18:53

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

Spice árnyalatból van meg nekem, nagyon szeretem, minőségi, tartós, szépen lehet vele rajzolni, színezni, könnyű használni. Újravenni nem tudom fogom-e, mert én az Essence szájceruzákkal is teljesen meg vagyok elégedve.

2024.04.12. 18:30

Tág pórusok

Csoda termék tökéletes állaggal, de már vannak jobb áron kisebb márkáknak azonos teljesítménnyel termékeik.

2021.11.17. 22:46

Rengeteg szájceruzához volt már szerencsém, de magasan ő nyert! Gyönyörű színek és tartós. Igaz nem olcsó, de megéri az árát és rengeteg ideig elég! Egy csoda! :)

2021.06.07. 18:57

Vízhiány

Először nem gondoltam, hogy szájceruza és szájceruza között is lehet lényegi különbség (azon kívül, hogy az árát nézzük...), de a MAC bebizonyította nekem: “igen is, van!” ☺️ Nagyon jó állagú, nem karcolja az ajkakat, nem kell erősen rajzolni vele. Könnyedén alakítható vele a szép kontúr és a satírozás is szuper.

Utoljára szerkesztve: 2021.04.23. 12:51 - 2021.04.23. 12:50

Normál bőr
Nincs

Jajjj, nagyon jó!!! Ajándékba kaptam egy rendeléshez Subculture árnyalatban. Szkeptikusan bontottam ki, hogy milyen hordhatatlan szín lesz, mivel ajándékba osztogatják és alaposan megdöbbentem. Ez egy gyönyörű, közép világos rózsaszín, ami olyan jól passzol a szám természetes színével, hogy azt hiszem innentől mást nem is akarok használni.. :D Picit csalóka volt és megijedtem, mert a kézfejemen narancsos beütése volt, de a számon szerencsére nincs. Megvan az ideális nude, "semmi de mégis minden" ceruzám! Apró csillámok is vannak benne, engem nem zavar. Kontúr húzására illetve kitöltésre is használom. Magasan volt a mércém, mert előtte (1-2 drogériás borzalom kipróbálásán kívül) csak Victoria Beckham Beauty ceruzát használtam, ami brutál jó minőség. Ez ahhoz képest keményebb ugyan, viszont nem kell minden használat után hegyezni. Nagyon nagyon szeretem, megértem és gyarapítom a számtalan áradozó véleményt! :)

2020.03.28. 21:17

Vízhiány

Sokáig úgy voltam vele, hogy én nem adok ki több pénzt szájceruzára, mert úgy gondoltam, nincs nagy különbség szájceruza és szájceruza között, meg a hegyezés miatt úgyis a kukában landol egy része. Aztán kipróbáltam a Mac szájceruzáit, és onnantól kezdve kizárólag ezeket használom, a többit leselejteztem. 4 árnyalatban van meg: Dervish, Soar, Ruby Woo és Beet. Eszméletlenül tartósak és pigmentáltak (főleg az élénk színek), nem mászkálnak el, és szerencsére hegyezni sem gyakran kell őket, illetve sosem törtek ki hegyezés közben. A meglévő 4 árnyalat közül 3-at szinte alig érintem az ajkaimhoz, és már siklanak is, egyenletes, élénk színt adva, egyedül a Dervish nevű árnyalat tűnik kicsit keményebbnek és kevésbé pigmentáltnak. Imádom őket!

Piactér

Több mutatása