Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
bmariann
2017.09.09. 15:40
Ajandekba kaptam, szemely szerint ilyet eletben nem vettem volna. Egy stickes szemhejfestekkel hogyan lehetne elerni a tokeletes smokey eyes hatast... na ha mondjuk pigmentalt lenne ecsettel szepen el lehetne oszlatni, satirozni. Nem csak, hogy nem pigmentalt, de oriasi csillamokkal van tele (mindket reszben, fekete-feher). Felvittem a szememre, gondoltam a satirozas csodakat er, hatha jobb lesz belole... hiaba blendingeltem, semmi atmenet nem volt a ket szin kozott, halvany volt, brutal csillogos es foltos. Bar ezt alap nelkul tettem fel, de teszem hozza szerintem barmit is tennek ala vagy ha lefujnam utana fixing spray-vel, nem sokat javitana a helyzeten. Eletem legocsmanyabb szemsminkjet keszithettem el vele ugyhogy boldog vagyok hogy nem gyartjak es megkimelik az embereket ettol a termektol.Mellesleg a feher csillogos oldala jobban mukodik highlighternek mint szemfesteknek (bar nekem meg igy is nagyon csillamos), a fekete resze pedig bevallalosabbaknak ruzskentSzemre semmikeppen nem hasznalnam, katasztrofa
2016.08.03. 12:54
Húgomtól kaptam ajándékba (nevét mos nem tudom) zöldes-rezes verziót. Kalap trutyi ez a termék, egyszer próbálva azóta is csak foglalja a helyet. Állaga, ergonómiája, tartóssága, színkombinációja... semmire nincs egy jó szavam se.Persze még az is hozzájárul az utálathoz, hogy fáj, hogy Húgom ennyi pénzt dobott ki, márkásabb meglepit tervezett nekem erre mindketten csalódhatunk. Amúgy ez lassan két éve volt, szóval le vagyok döbbenve, hogy még mindig forgalomban van.
2014.11.17. 12:07
nem hiszem el hogy ezt még gyártják!! nekem a kukába landolt pedig megóbálok minden lehetőséget és praktikát kihasználni nehogy kidobjak egy terméket, főleg ha olyan drága volt mint ez....mindent elmondtak előttem, nincs mit ragozni :(
2014.10.11. 13:39
Nagyon gáz.....pláne egy ilyen márkától, mint a max factor, hatalmas baki. Felkenem, fél óra múlva bitang nagy csomókban áll össze még alappal is. Még nem dobtam ki a kukába, csak foglalja a helyet a sminkcuccaim között. Naaaaaaaaaaaaaagy egyes.