Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Sminkek arcra
Primerek
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Maybelline Baby Skin Pore Eraser

Hozzáadva 2015.07.08.by

makeuplover20

Pórusösszehúzó primer

Azonnali mattító hatás, láthatatlanná teszi a pórusokat. Használható magában, vagy alapozó alá is. Illatanyag mentes.

1990 Ft-tól

2024.05.08. 10:59

Fura érzést hagy az arcon,picit húzódik. A smink nem lesz tőle lényegesen jobb.

2024.01.25. 19:47

Nem szeretem, kukacosodik

Utoljára szerkesztve: 2023.04.01. 12:04 - 2023.03.31. 14:07

Meg regen probaltam a jo velemenyek miatt, sosem hasznaltam meg primert, ki akartam probalni. Az alapozot lehet, hogy szebben el lehet kenni rajta (bar en nem lattam kulonbseget sot zavart hogy gyakorlatilag van egy plusz reteg amin elcsuszhat az alapozo), mert meglepoen egyenletes bort csinal, de ez egy szilikon reteget jelent, nekem undorito, hogy gyakorlatilag eltomeszeled vele a porusaidat, nagyon rossz erzes viselni. Nem hasznalnam.

2023.03.16. 10:48

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Bemattította az arcomat, olyan bizar, de mégis puha érzést adott. Illetve kukacosodott...nem volt kompatibilis a többi felvitt krémmel, szérummal az arcomon.

2022.10.25. 09:38

Abszolút nem mattítja az arcomat. Tény, hogy szebb lesz tőle a sminkem és a pólusaim is kisebbnek látszanak.Eddig a Rimmel mattító primerjét használtam, azzal elégedettebb voltam.Összességében 3,5 csillag.

2022.07.12. 09:07

Én ezt a primert akkor szoktam használni, ha full-coverage alapozót viszek fel, ez nálam nem minden napos, max heti 1 alkalom. Nem kenem be vele az egész arcom, szerintem felesleges, hidratáló krém után csak az orrom környékét (tehát ahol a tág pórusokkal van problémám). Nekem szép végeredményt ad, nem lettem tőle pattanásos, nem jelentek meg kiütések, irritáció vagy bőrpír sem (rosacea esetén elsődleges szempont). Nálam nem hurkásodott, de gondolom ez csak amiatt hogy véletlenül épp jól működik azzal az alapozóval amit használok.

Piactér

Több mutatása