Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Hidratáló krémek
BB Krémek
Sminkek arcra
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Maybelline Dream Pure 8-In-1 BB Krém

Hozzáadva 2015.06.20.by

anonymous

A Dream Pure BB krém kifejezetten problémás, pattanásos bőrre lett kifejlesztve, 2%-os szalicilsav tartalommal. Azt ígéri, hogy simábbá, egyenletesebbé és hidratálttá teszi a bőrt. Olajmentes és 15-ös fényvédőt tartalmaz.

2 árnyalatban érhető el: Light és Medium.

2019.03.24. 15:52

Sajnos már nem kapható, de a kedvenc BB krémem volt :) Kellemes a textúrája, jól tartott a zsíros bőrömön, évekig csak ezt használtam. Ha valaki még megtalálja szívesen ajánlom.

2019.02.01. 20:17

Ez egy tök jó BB krém, nem is tudtam, hogy már nem gyártják.. A színe pont jó volt, könnyen lehetett vele dolgozni, egységes hatást eredményezett. A fényvédő meg a szalicilsav meg külön pozitívum volt benne..

2016.03.11. 21:45

Egy egèsz tubust elhasználtam, eleinte nagyon tetszett...aztán egyre csak zsirosabbá tette az egyaltalan nem zsìrosodò bőröm. Nem a bőrtìpusomhoz illett, nem tudom mièrt hùztam olyan sokáig. Talán lusta voltam ùjat keresni, biztos vagyok benne hogy sokaknak jò szolgálatot tett, de ìgy utòlag nem tudom mit csìptem benne.

2016.03.04. 11:05

Londonban még mindig kapni, így kipróbáltam és nagyon tetszik. szép, nem erős a fedése, nem nehezíti el a bőröm és tényleg szebbnek érzem pár használat után.

2016.02.26. 12:55

Kedvenc BB krémem volt, tavaly beraktároztam belőle, mikor hallottam, hogy kifutó termék. Még van hálistennek, teljesen elégedett vagyok vele, a világos, szeplős bőrömhöz tökéletesen passzol, egész napra fed. Kár, hogy minden jót kivonnak a forgalomból..

Utoljára szerkesztve: 2015.11.21. 22:31 - 2015.11.21. 22:31

Imádom! A legtermészetesebb alapozó / BB krémem. Na jó, alapozóhoz talán kissé gyenge a fedése, de számomra ez a legtökéletesebb a hétköznapokra. Kézzel is, ecsettel is, szivaccsal is könnyen felvihető. Matt hatású, csak a t-zónában zsírosodik ki a bőröm, amit semmilyen alapozó, pláne nem bb krém nem tud megakadályozni. Általában púderrel rásegítek egy kicsit az egész arcomra, de anélkül is megállja a helyét. Beépül a bőrömbe, szinte észre sem venni, hogy van rajtam valami. No makeup makeup hatást lehet vele elérni.