Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
csokiveroni
2022.11.24. 11:35
Szomorúan látom, hogy megszűnt a termék. 2 éve vettem ezt a tust, de pár használat után valahogy feledésbe merült. Kb fél éve újra rátaláltam, amikor alternatívát kerestem a por állagú festékekkel való tusvonal húzás helyett (sajnos a drágább festékek is lepotyogtak szemhéj alap mellett). Amikor kipróbáltam ezt a tust, már akkor láttam, hogy ezerszer könnyebb dolgozni vele, mint a hagyományos folyékony tusokkal, ám mégis félre tettem, hogy nem vagyok elég ügyes hozzá. Jelenleg úgy éreztem meg van a legjobb szemceruzát és szemhéjpúdereket kiváltó termék, aminek az állaga kiváló (bár hajlamos beszáradni és darabossá válni), ráadásul a hozzá tartozó ecsettel tökéletesen lehet dolgozni. Tartós, nem maszatolódik, ahogy megcsinálom reggel, ugyanúgy néz ki este. Irritációt sosem okozott, így úgy érzem ez egy jó kis csodaszer, sajnálatos, hogy megszűnt.
2022.10.10. 12:33
Az eddigi legjobb tusom. Szuper tartós, könnyen használható, nem kenődik, sokáig elég. Még izzasztó nyári napokon is állja a sarat. Szépen tudok dolgozni vele, a mellékelt ecset is nagyon jó, szerintem. Nagyon sajnálom, hogy nem kapni már. Még szerencsére tudtam beszerezni egyet netről valamikor, amit csak nem rég kellett megbontanom, így még egy darabig tudom használni, de már most szomorú vagyok, hogy utódot kell találnom neki. :( Miért is ne, mindig azt vonják ki a forgalomból, ami bevált.
2022.03.24. 21:38
Életem valaha volt legjobb tusa. Tartós, lerobbanthatatlan egész nap, szépen lehet vele dolgozni, nem szárad hamar be és gyönyörű még a nyári 30 fokban is. Viszont a drogeriákban már nem kapható, az egyik dolgozó mondta is, hogy már nem szállítanak nekik ilyet és neten sem lehet már rendelni, szóval szinte biztos hogy már nem gyártják.
2021.11.28. 14:57
Évek óta ezt használom,nekem nagyon bevált. Könnyű vele dolgozni,nem kenődik,nem maszatolódik és egész nap a helyén marad. Nekem még sosem száradt be. Egy tégely kb 8 hónapig elég napi használat mellett. Drogériákban már nem lehet venni és rendelni is már alig lehet valahonnan sajnos, biztos ez megszűnik,mint minden amire nagynehezen rátaláltam és tökéletes.
2021.11.20. 12:57
Iszonyat béna tus használóként is barátok lettünk :) szépen fog, szép a színe, estére nekem kopik, de nem kenődik. Az ecsetet minden használat után szappannal megmosom és megtörlöm. Szerintem több mint egy éve használom minden reggel, nem száradt be mivel valaki itt írta, hogy amíg használatban van és nincs rajta a kupak addig fejjel lefele teszi le, hogy ne érje levegő :) szupi és köszi!
2021.11.08. 13:48
Nem a kedvencem, viszont nekem úgy vált be, ha egy kis fixáló sprayjel összekeverem, így nagyon tartós, viszont hamar beszárad.