Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
svivko
Tonikot felváltó szérum. (Innen a neve: az első lépés a napi arcápolásban.)
Gyorsan beszívódik, és megkönnyíti a hidratálókrém, bb-krém beszívódását, eldolgozását.
Normál, kombinált és nagyon érzékeny bőrre is - bőrgyógyász által tesztelt, KFDA* által minősített.
Parabén-, szilikon-, illatanyag-, színezék-, alkohol-, és ásványiolaj mentes.
SK-II Facial Treatment Essence dupeja.
Kiszerelés: 30 ml (műanyag flakon), 150 ml -215ml (üveg palack) illetve teszter méret
2019.06.13. 17:38
Mini próbaszettben rendeltem a Borabit ampullájával együtt. Szörnyű gyorsan elfogyott, bár igaz, hogy egyáltalán nem érdemes spórolni vele. Mostanában rajongok a hasonló termékekért, és - mivel most minden szérumom zselés/géles állagú - kifejezetten vizes formátumot kerestem, nem is volt vele semmi gondom, teljesen illeszkedett a többi kence sorába, mégsem gondolom, hogy meg kéne vennem a nagy kiszerelést.
2019.03.31. 05:00
A második mintát használom , nagyon szeretem, szép sima lesz tőle a bőröm.
Utoljára szerkesztve: 2018.09.18. 21:22 - 2018.09.14. 18:41
4 db mintám volt belőle, ez alapján írok. Olyan volt, mint a víz a bőrömnek, egyrészt annyira folyékony, hogy kicsorgott a kezemből; másrészt az égvilágon semmilyen hatása nem volt. Semmiképp nem vennem még a nagy kiszerelést, nem is értem, hogy ez mire/miért jó?...
2018.09.06. 08:44
Kicsi tesztert rendeltem a borabittal szettben. Magában nyáron próbálgattam, a melegben pont elég volt hidratálónak. Bár kissé ragacsos maradt rajtam. (Zsírosodásra hajlamos a bőröm, melegben pláne.) Erősen kétlem, hogy ennél többet lehetne várni tőle, de ezt csak igazán hosszútávú használattal lehetne kideríteni. Ugorjunk. A borabittal karöltve csodás eredményre képesek kb. azonnal, ott leírtam a véleményem. Kicsit olyan mintha ezt a kettőt egyben kellene használni, ami hát hümmmm... Egyébként lehet, hogy beszerzem, amolyan biztonsági tartaléknak a nehéz napokra.
2018.03.16. 12:17
Sajnos valami miatt az én bőrön nem bírja, kipirosodott és mart egy kicsit, pedig parabén-, szilikon-, illatanyag-, színezék-, alkohol-, és ásványi olaj mentes.
2017.12.01. 12:43
Nagyon tetszik ez a kis kiszerelés, direkt ezt választottam, mert így utazáskor sem foglal sok helyet. Szeptember óta használom (3 hónapja) és nem bántam meg, hogy végül a Missha mellett döntöttem. Kedvelem a márka BB krémjeit, így ezek után bíztam benne, hogy ezt is szeretni fogja a bőröm. Vizes állagú, szagtalan (Ez szuper!) termék, egyáltalán nem irritálja a bőröm. Ránctalanító hatásáról még nem tudok nyilatkozni, de remélem késlelteti a kialakulásukat.