Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
v.szilvia789
Fehérítő, hidratáló hatású éjszakai pakolás.
Kétféle kivitelben kapható, tubusos és tégelyes.
2023.02.18. 12:30
Éjszakai maszkként használom, fehérítő hatását nem annyira látom, de nincs túl sok pigmentfoltom sem. Állagra nagyon kellemes, felszívódik, de az illata nekem is fura, irritáló, szerencsére hamar elillan és csak a frissító érzés marad. Nem hiszem hogy újra veszem.
2022.09.12. 19:18
Ma jött meg ez a "csoda". És sajnos pont ennél nem néztem meg az összetevők listáját. Alapjáraton nem érzékeny a bőröm, de ez a maszk konkrétan csípi (talán a nia miatt?). Az illata nem is tudom hirtelen mire hasonlít.
2020.04.04. 12:53
Hát, nem egy lehengerlő élmény. Az első mínuszpont az alkoholtartalom miatt van - jellemzően nem szokott zavarni az alkohol egy termékben, de ennél azonnal megcsap az agresszív piaszag, amint felkenem, gusztustalan. Az oké, hogy jól felszívódik, de tényleg kell bele ennyi? A második mínuszpontot azért kapja, mert csíp - nem különösebben érzékeny a bőröm, nem is emlékszem, mikor találkoztam olyan termékkel utoljára, ami csípett, de ez határozottan csíp. Nem is nagyon látok másnap reggel különbséget a bőrömön akármelyik másik este felkent random hidratálóhoz képest. Csak azért használom még, mert utálok pazarolni, alig várom, hogy vége legyen. Nagyon nem jött be.
2019.10.08. 08:54
Könnyen felszívja a bőröm anélkül, hogy zsíros, ragadós utóérzetet hagyna maga után. Frissítő hatású, kissé gyógykenőcsös, orvosságos illata van levendulás beütéssel, de számomra ez egyáltalán nem zavaró. Nem fényesíti a bőrt, ami szintén pozitívum, ugyanakkor elégségesen hidratál, bár a tél beálltával lehet, hogy kevés lesz. Az általam kipróbált koreai krémek jó része vagy túlfényezte az arcomat, vagy ragacsos maradtam tőlük, ami kifejezetten irritál. Leginkább az arclemosóik és a szövetmaszkjaik váltak be, a krémeiktől, melyeknek zöme számomra nehéz viselet, nem vagyok oda. Azt szeretem, ha egy krém úgy táplál, szinte észrevétlenül, hogy közben nincs az az érzetem, hogy filmes, ragadós vagy zsíros rétegekkel van bevonva az arcom. Ez a termék egyelőre bevált éjszakára. Szabadnak és lélegzőnek érzem a bőrömet.
Utoljára szerkesztve: 2019.09.15. 14:16 - 2019.09.15. 14:15
Én egy "sleeping mask" néven futó terméktől nem ezt vártam. Nagyon könnyed, géles állagú krém, viszonylag jól hidratál, és pár perc alatt teljesen beszívódik. Ezért nappali krémnek, az én zsíros bőrömre teljesen jó volt. De éjszakai krémnek vettem, és azt gondoltam, hogy masszív lesz, lassan beszívódó, ami még másnap reggel is ott van az arcomon. Hát nem. És alkohol és parfüm is van benne.
2019.06.11. 11:50
Nagyon szeretem, lefekvés előtt minden alkalommal bekenem vele az arcomat, nem hagy zsíros foltot maga után a bőr könnyen beszívja. Csak ajánlani tudom.