Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
citromhab
Növényi eredetű összetétellel véd a káros hőhatásoktól.
2016.06.18. 14:27
Ezt a hővédőt természetesen akkor sikerült felfedeznem anno, amikor kivonták a forgalomból... Egyébként nagy kedvencemmé vált, nem szárította a hajamat, szép, fényes, és egyenes lett a használata után, sajnálom, hogy már nem lehet kapni.
2015.11.14. 12:00
Itt vagyok a nagy hővédő keresős ámokfutásom közepén, de ennek a terméknek a létezéséről valahogy már el is feledkeztem... Egyik karácsonyra ezzel lepett meg a bátyám ( és az egyik hajon hagyható kondicionálójukkal együtt) és anno nagyon szerettem, de miután elfogyott hiába kerestem a boltokban, azt hittem megszűnt a márka úgy ahogy van. A csomagolása kicsit gagyi műanyag, de a beltartalom és az állatkísérlet-mentesség meggyőző. Meggugliztam, úgy látom netről rendelhető, szóval ő lesz a következő áldozat, nagyon boldog vagyok most, hogy még létezik! :)
2015.08.17. 19:46
Örülök, hogy találtam egy szilikonmentes hővédőt. Bár nem vasalom vagy göndörítem a hajam, hajszárításhoz is hasznosnak érzem. Jó tapintású és fényes lesz tőle a haj, nem ragad össze, nem zsírosít.
2014.12.11. 13:10
Pozitívuma a többi hasonló funkciójú termékhez képest a szilikonmentesség és a nagyrészt növényi összetevők ezért is esett rá a választásom. Hajmosás után használtam, vizes hajra fújva és utána szárítás, vasalás. Az eredmény valóban szép, sima, fényes haj. Keratinos egyenesítés után viszont nincs már rá szükség, ezért megválnék tőle.
2014.01.11. 20:16
nagyon szuper én szeretem ezt a hővédőt! Akciósan vettem már egy ideje megvan, finom puha lesz tőle a hajam és szuper vasalás elősegítő!
2013.12.21. 21:35
Én azért vettem meg, mert az volt ráírva természetes összetevőkből van. Az illata nekem tetszik, nedves hajra ráfújva hatásos. A már száraz hajra fújva nekem még jobban szárította a hajvégeimet.Összesítve szerintem egész jó termék :)