Samponok

T/Gel Sampon Zsíros Hajra

2.8
Hozzáadva 2013.02.20.by

Dana1983

A sampont speciálisan arra a célra fejlesztették ki, hogy maximális hatást fejtsen ki a fejbőrön, ugyanakkor kímélje a hajszálakat. Bizonyított, hogy egyhíti a korpásodást már az első használattól, valamint eltávolítja a feleslegesen képződött faggyút a fejbőrről. Használatával haja tökéletesen tiszta és láthatóan egészséges lesz.

2024.02.05. 20:21

Nagyon szeretem,már másfél éve csak ezt használom. Nagyon gyorsan zsírodó vékonyszálú hajam van, ami télen még viszkető, irritált korpás fejbőrrel társul. A sampon nagyon alaposan megtisztítja a hajam és a fejbőröm, csökkenti a viszketést, a korpásodàst, és a korábbi 1-2 nap helyett 4-5. napra lesz csupa zsír a hajam.Nagy pozitívum, hogy nem szárítja agyon a hajam, nem töredezik, pedig festett és balzsamot sem használok.

2016.06.28. 10:53

Korpát teljesen megszünteti, viszont a zsíros hajjal nem tesz semmit. Nem szárít, sőt nagyon jó tapintású a haj utána.

2016.04.15. 10:31

Volt alkalmam kipróbálni. Hát sem nem árt, se nem használ. Sajnáltam volna ennyi pénzt kiadni érte.

2015.12.28. 13:34

Nekem alapvetően zsíros a hajam. Hajlamos tél közeledtével bekorpásodni, ilyenkor szoktam megvenni ezt a csodaszert! Mert nekem az! Szerintem ennek a samponnak a fő célterülete nem a zsírosság, hanem a korpásodás megszüntetése. Csak a különböző hajtípusokon belül van belőle zsíros hajra való is. SZÓVAL: én a korpásodás-probléma miatt használom, és 2-3 hajmosás (!!) után láthatóan javul a helyzet. Mire elfogy, addigra teljesen egészséges lesz tőle újra a fejbőröm. Emiatt nagyon szeretem, mindig visszatérek hozzá, ha ilyen problémám van. Az ára valóban kicsit borsos, de a kezelés végére megéri. 5*

2015.05.25. 16:23

Nekem sem használ. Nem éri meg. Ugyanolyan zsíros maradt a hajam.

2014.10.26. 06:52

Nekem sem használt. A mennyiségéhez képest nagyon drága, ezért gondoltam, hogy biztosan jó lesz. Ennek ellenére nem történt semmi. Sőt, még jobban zsírosodik tőle a hajam.