Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
darkbeforestorm
Fényes ajakszínező stick.
Háromféle árnyalatban:
Utoljára szerkesztve: 2014.01.13. 11:58 - 2014.01.09. 11:15
Akciósan 600 forintért vetettem rá magam az utolsó darabra, a Revived Berry árnyalatra. Mázli volt, mert pont ezzel szimpatizáltam, a bogyós árnyalatoknak ritkán tudok ellenállni. Igaz, még csak most próbáltam ki először, de így tetszik. Az elhasznált Balea ajakápolók garmadája révén engem a vizes állag cseppet sem zavar, annál inkább érzem, hogy nem szárít. A színe nagyon szép természetes, szerintem ha ennél pigmentáltabb lenne, nem hiszem, hogy mindennapos viseletre alkalmas lenne. Tényleg nem mondanám tartósnak, de én egyelőre boldogan kenegetem magam vele gyakran. :) A csomagolása hagy némi kivetnivalót maga után, kissé lötyögős, nekem is megsérült már maga a rúzs része, de nem tragikus. Ez az első ilyen ajakceruzám (azt sem tudom, hogy hívjam, annyiféle elnevezése van ezeknek...), de szerintem nem az utolsó. :PUpdate: Sajnos bármennyire is szerettem volna ignorálni a tényt, hogy hosszú távon szárít, nem sikerült. Idő közben még a Catrice hasonló rúzsát is beszereztem, és a különbség nem csak egy csillagnyi- a Catrice javára.
2013.12.29. 22:30
Pink Spark árnyalat. Gyönyörű szín, jól hidratál, tartós. De 2 gramm?! 600ért vettem és imádom de mérges vagyok a mennyiségre :D.
2013.12.04. 19:23
akciósan vettem 500Ftért, régóta kiakartam próbálni, de mindig elkerülte a figyelmemet. Revived Berry árnyalatot vettem meg, úgy gondoltam ez tökéletes az ünnepekre és télre, milyen igazam lett :) Az állaga sokkal jobban emlékeztet egy ajakbalzsamra, és ez nálam megér egy 5*!! Sok ajakszinezővel mellé fogtam, szárított és csak cserepes lett tőle a szám, de ez ápolja, és puhává teszi :) a színe nem túl erős, épp amennyire a hétköznapokra szükségem van, és nagyon tartós. nap végén evés ivás mellett, a sminklemosó kendőmmel még szedtem le a számról belőle.
2013.11.08. 16:50
A színek halványak, szinte áttetszőek és csodálatos fényt adnak az ajkaknak.481 Mango Punch:Őt használtam a legtöbbet. Nagyon tetszik a halvány színe a csodás csillogása. 482 Pink Spark:Tetszik, hogy enyhén rózsaszín, így nem nagyon feltűnő, de mégis ad egy kis színt az ajaknak.483 Revived Berry:A legkevesebbet használtam, nekem inkább őszi szín, ezért elteszem őszre :) A 3 közül a legsötétebb.Összességében a 3 ajakfény stiftről:- abszolút nem ragacsos- kellemes gyümölcsös illat- tetszik a kicsavarós kiszerelés- szép fényes- könnyű, egyszerű és gyors használat, akár tükör nélkül is- ápolja az ajkakatSzámomra nagyon fontos, hogy az ajakfények vagy a rúzsok ne szárítsák az ajkaimat. Ennél a terméknél semmi ilyet nem tapasztaltam. Használatával kevesebb ajakbalzsamot használtam :)Pár oldalon olvastam, hogy a megvásárlásuk után csalódtak bennük, mert a nagy melegben megolvadtak. Gondoltam kipróbálom és mivel a nagy melegben a táskámban lapult mind a 3, így könnyen utána jártam. Mondanom sem kell, hogy igazán melegben voltak tesztelve (napi 3 óra buszozás kánikulában). Én nem igazán tapasztaltam túlzott olvadás, csak minimálisat, ami engem nem zavart.
Utoljára szerkesztve: 2013.10.30. 23:21 - 2013.10.30. 23:21
Rózsaszínre csaptam le akciósan. Nekem tetszik hogy van egy kicsi színe és fényes is. Mindennapokra praktikus. A rúd nagyon puha, így én mindig attól félek hogy letörik, hiába figyelek rá hogy csak annyit tekerjem ki amennyit muszáj. Másik az illata ami nagyon nem tetszik. DE! nem szárít, hanem egyenesen hidratál, szóval nem életem terméke, de biztos hogy megromlani se fog a fiók alján.
2013.10.06. 09:37
A csomagolásáért nem vagyok oda, mert elég olcsó hatást kelt, de pluszpont, hogy le volt fóliázva, így senki sem próbálhatta ki előttem. Én imádom az ilyen jellegű termékeket, amik fénylenek, mint egy szájfény, de mégsem ragadnak. Nem ad sok színt (Mango Punch), de emiatt hétköznapra tökéletes. Nem szárít, inkább hidratál. Az árát viszont kicsit sokalltam.