Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Különösen gyengéd, etil-alkohol-mentes borotválkozás utáni balzsam kamillával és hamamelisszel érzékeny bőrre.
A kamillát és hamameliszt tartalmazó különlegesen gyengéd, etil-alkohol-mentes formula gyorsan felszívódik és nem hagy ragacsos érzést maga után. Ápolja, hidratálja és megnyugtatja az irritált bőrt és rendszeres használat mellett növeli a bőr ellenállóképességét.
Utoljára szerkesztve: 2023.10.11. 22:42 - 2023.10.11. 22:34
Sietős reggeleken pont elég!Az illata nem tolakodó!
Utoljára szerkesztve: 2023.04.25. 14:33 - 2023.04.01. 11:42
En is megvettem anno, mert olvastam, hogy primernek meg szortelenites utan jo. Nyilvan egyikre sem jo, hiszen nem erre lett kitalalva ez a termek. Szerintem a noi bornek tul durva, nem veletlenul ferfi krem... Nem tudom az eredeti celjara hogy szuperal, de nem ajanlom noknek hogy megvegyetek :D Amugy nem tunt annyira minosegi termeknek az eredeti celjara sem (csakugy mint szerintem a Nivea arcra valo termekei ugy altalaban).
2023.02.16. 18:29
Bevált, az irritációra tökéletes, hamar beszívódik, kellemes szolid illat.
2021.09.23. 12:05
Nagyon érzékeny bőröm van, így minden csodaszert kipróbáltam már a borotválkozás utáni pöttyökre, de ez az egyik kedvenc termékem erre a problémára. Kellemes az illata, nyugtató hatású.
2021.05.10. 17:17
A párom használja borotválkozáskor, kevésbé pattog ki a bőre (korábban más termék használatakor mindig kipattogott neki).
2021.04.02. 06:58
Primerként használtam anno az első tubussal és szuper volt,szerette a bőröm.Mostmár inkább a bőrápolásomra figyelek jobban és nem alapozózom már 1 éve,így a hónalj/láb/kar hármasára használom. Nagyon finom a bőrnek,szerintem az érzékenyebb bőrűeknek is megér egy próbát!Ui: aki használ retinolt, hámlasztót a testére másnapra vagy előző nap borotválkozzon meg 😀 tanultam a hibámból..