Sminkek szájra

4.5
Hozzáadva 2013.10.02.by

nagygyorgy.emese.dalma

5 g

Ajakkontúr és ajakrúzs egy termékben. Tápláló ásványi olaj-tartalmának köszönhetőn nem szárítja ki az ajkat.

2018.01.04. 20:21

Száraz bőr
Vízhiány

Nekem 2 árnyalat is megvan. A 703as PINK NUDE és a 728as IRIS. Nagyon jól hidratál, krémes, könnyuű felvinni. A műanyag borítást lehet hegyezni nagy méretű faragóval. (Bár nem túl gazdaságos)Ezen kívül az egyetlen problémám vele, hogy az újak fóliába vannak csomagolvan ami nagyon jó, viszont a kupakok rájuk vannak ragasztva. (Miért?) mind a kettőt párom tudta róla leimádkozni, de belement a ceruzába a kupak levételnél ez miatt :(A ragasztó és a hegyzés miatt csak 4 csillag. A terméket magát amugy nagyon szeretem.

2017.07.24. 11:28

Pigmentfoltok

Copper Pink nevű árnyalatban van meg. Anyukámnak egyik nagy kedvence, mindig le akarja nyúlni. :D Nagyon szép árnyalat, nem túl feltűnő szerintem, de nem is kifejezetten egy szokványos nude szín. Könnyű felvinni, krémes, puha a ceruza, így nem is igazán szárít. A kupakja nem valami erős, az enyém elrepedt. Még nem kellett kihegyeznem, de nem tudom mennyire lehetne a műanyag borítást. Erre gondolhattak volna, mert nagy ez a ceruza és pocsékolásnak tartom ha nem lehet hegyezni.

2014.04.10. 07:26

Bőröregedés

Nekem a Soft Fuchsia árnyalat van meg. Nagyon szeretem használni, mert egy erősebb nude szín, ami mindenhez jól áll. Nagyon krémes, szinte elolvad a számon és viszonylag tartós is. Egyedül a faragással vagyok bajban, mert műanyag maga a borítás és egyelőre ecsettel meg tudom oldani a felvitelt, de lassanként bizony faragnom kéne.

2012.10.25. 16:04

Vízhiány

Vicces de csak nemrég vettem észre hogy szájra való, mert egy bordós árnyalat van meg és én rögtön a szememre tettem :-) Alappal és úgy hogy szemhéjpúderrel fixáltam tartós volt és szép :-)