Sminkek szemre

Hozzáadva 2013.05.13.by

kawa.kriszta

Fekete/nude árnylatban.

2015.02.12. 12:51

Nekem is a nude szín van meg belőle. Az alsó vízvonalra és a szemem sarkába, meg a szemöldökcsontomra szoktam használni. Matt, kissé rózsaszínes és tartós. Lassan fogy. Néha pattikra is használom, mert jobb, mint egy korrektor, tökéletesen beleolvad a bőröm színébe.

2014.05.13. 15:57

Egy szar essence cerka után a fekete valtozata felüdülés volt, a vízvonalat ugyan 1őre szépen befogja de nem tart soká, amúgy viszont szerintem elég tartós, ja azt olvastama nude árnyalata nagyon jó szóval akk lehet majd kipróbálom, mert volt fehér szemceruzám szintén essence(rég kidobtam alig hasznalva) dehát nagyon természetellenes szine volt ráadásul csomósodott is

2013.12.23. 17:44

Nekem a fekete van meg, szép intenzív a színe, de nagyjából ennyi az összes pozitív tulajdonsága.

2013.11.13. 11:37

nekem is a nude van meg, de nem csípett, jó cerka.

2013.10.22. 14:47

Nude árnyalatot vettem meg és ez is nagyon csípte a szemem. Pár óra múlva a nyoma se látszott.

Utoljára szerkesztve: 2013.10.20. 17:38 - 2013.07.03. 18:37

Mikor le volt árazva,megvettem a feketét...hát..az egy dolog,hogy szép,intenzív fekete színe van,elég puha és krémes,de amikor kipróbáltam,pislogtam kettőt és huss,az egész szemhéjam fekete lett:/ Azóta nem nagyon használtam,ha megint elmúlik ez a meleg,adok neki még egy esélyt.Update: valószínűleg a nyári meleg nem tett jót neki,most ősszel megint előszedtem és meglepően tartósabb lett,egy végigtombolt Paddy and the rats koncertet is túlélt,minimálisan mozgott el,ennél több nekem kell:D Kap négy csillagot,mert vízvonalra nem akar fogni még most se.