Samponok

Panthenol Forte Sampon KeraRice Kivonattal

3.8
Hozzáadva 2013.01.22.by

Myrkky

Hatékonyan regenerálja a hajat a D-panthenol, a ginzeng és a zöld tea kivonat erejével. Hidratálja a hajat, elősegíti a növekedését. Használatával haja ragyogó, élettel teli lesz. Kíméletes, így gyakori alkalmazásra is kiváló. A ginzeng és a zöld tea kivonat serkenti a fejbőr vérkeringését, a panthenol hidratálja a bőrsejteket.

A KeraRice® intenzíven véd a napsugárzás és a környezeti hatások általi szabadgyökök ellen. Helyreállítja a haj szerkezetét, kisimítja a hajszálak felületét, ezáltal egészséges ragyogást biztosít. Gabonából és rizsből nyerik, jellemző kémiai összetevői között peptideket, bioaktív aminosavakat, poliszacharidokat és fitinsavat találunk. Az ex vivo vizsgálatok azt mutatják, hogy KeraRice® védő hatása és a haj keratin és lipid összetevőire irányul, így a haj szál külső rétege elkerüli ultraibolya sugárzás okozta sérülést.

2014.08.17. 19:51

Egy hónapja használom, nem csodaszer, de ujra fogom venni, kevésbé korpásodik a hajam :-) nem hiszem, hogy a hajam gyorsabban nőne, bár nem is vágyom rá ;-)

2014.01.25. 09:32

Két flakonnal használtam el belőle, a balzsamjával együtt. Csodát nem tett a hajammal, az első flakon használata során még éreztem némi hatását: a hajam egy kicsivel puhább és selymesebb lett, de nem vált könnyebben kezelhetővé. Hajnövesztő hatását nem éreztem, a babahajaim sem indultak növekedésnek, pedig kb három hónapig használtam. A második tubusnál viszont már semmi hatását nem tapasztaltam, szerintem a hajam egyszerűen hozzászokott. A végén már használni sem szerettem, lelapította a hajamat, ráadásul a hajszínem - ami eredetileg barna színű - kapott tőle egy árnyalatnyi vöröses beütést, de nem a jó fajtából, sajnos. Inkább olyan kinézete volt, mint egy rosszul elvégzett hajfestés után. :( Összegezve: az első flakonnál még tetszett, jól tisztított, de én biztos, hogy nem veszem újra.

2014.01.17. 18:25

Surgens: kétlem, hogy 1 hónap alatt látható lenne ha jobban nő a haj.Én néhány használat után csak jót tudok mondani (a balzsamot is használom). Vékony szálú, tövénél zsíros, végénél száraz, kb. hónaljig érő hajam van, ami elég hamar zsírosodik, 2 naponta kell mosnom, de van hogy 2. nap reggel már bevetem a szárazsampont. Ideig-óráig segítettek már bizonyos termékek, de amikor megszokja a hajam akkor minden visszaáll, úgyhogy igazából ennek megoldását nem várom már semmitől, az tényleg csoda lenne.Ez a sampon jól habzik, jól tisztít (2 samponozás ugyan kell, de nálam ez mindig alap volt), könnyen kiöblíthető. Az átlagosnál kevésbé gubancolja össze a hajamat (de persze a balzsam az kell utána). Könnyen ki tudom fésülni, és szárítás után szép fényes. Úgyhogy összességében meg vagyok elégedve vele, egyelőre 4 csillag, ha segít a hajhullásomon és esetleg a zsírosodáson is akkor megkapja az 5 csillagot.

2013.10.27. 17:03

Én egymás után 3 dobozzal használtam el ebből a samponból.Vékonyszálú, zsírosodásra hajlamos hajam van.Ettől a sampontól nekem egyáltalán nem zsírosodott a hajam.Heti 2 hajmosással vígan elvoltam.Fésülködéskor alig,hajmosáskor egy szál hajam sem hullott ki.Én a balzsamjával együtt használtam és minden hajmosás után csináltam ecetes öblítést.Nekem bevált!

2013.10.10. 10:29

Sajnos nekem ez a sampon nagyon nem vált be,pedig nagy reményeket fűztem hozzá.Heti két alkalommal szoktam hajat mosni,így mindig tiszta volt.Ezzel a samponnal rettenetes zsíros lett a hajam,már 2 nap után vállalhatatlan volt.Hajmosás után úgy állt tőle a hajam,mint egy szénaboglya,kezelhetetlen lett.Nagyon szerettem volna hogy nekem is beváljon,mint itt sokaknak,de se nem nőtt gyorsabban,se nem múlott el a hajhullásom.Csak bosszúságot okozott.Ennyi pénzért azért többet vártam.

2013.10.04. 19:53

A legjobb sampon, amit eddig használtam. Elsőre én sem voltam kifejezetten elájulva tőle (bár kifogástalanul tette a dolgát), de ha átváltottam másra, utána mindig megéreztem a hiányát. Valahogy olyan könnyűnek érzem a hajam tőle, egészségesnek és tökéletesen tisztának. A gyorsabb zsírosodást nem vettem észre, de én alapjáraton is naponta/kétnaponta megmosom.