Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Sminkek arcra
Primerek
Lelőhely: Online

Paula'a Choice Shine Stopper Instant Matte Finish With Microsponge® Technology

4.2
Hozzáadva 2020.04.14.by

Yndre

• Klinikailag bizonyítottan az egyedi MICROSPONGE ® technológia révén legalább 6 órán át matt hatást biztosít.
  • Minimalizálja a pórusok megjelenését.
  • Bársonyosan lágy érzésű.
  • Elsimítja a bőr kisebb tökéletlenségeit.
  • Hosszantartóbbá teszi sminket.

2019.09.14. 12:45

Nekem sajnos nem vált be, minimális a mattító hatása, pár órán belül ugyanolyan a bőröm, mintha nem kentem volna semmit, ahhoz meg nagyon drága, hogy az azonnali mattító hatásért néha estére felkenjem a smink alá.

2019.09.05. 11:28

Sajnos nem vált be, nagy csalódás. Kentem fényvédő alá, úgy rémes volt, fölé, akkor kicsivel jobb, de közel sem mattít 6 órát, pedig csak kis púdert kenek fölé. Talán szebbek a pórusok, de én elsősorban mattításra vettem.

Utoljára szerkesztve: 2018.11.26. 21:11 - 2018.11.26. 21:09

Az ígért 6 órát azt tartja, a nap végére azért fénylik kissé a homlokom, de közel sem annyira, mint előtte. Bár nem tudom, h a márkától használt egyéb zsíros bőrre alkalmazható-e termékek együttes hatásáról van-e szó. Igazából, h ténylegesen működik-e az nyáron fog kiderülni😊 akkor majd update.

Utoljára szerkesztve: 2019.01.18. 12:46 - 2018.09.05. 10:59

Update: Nyáron nem igazán használt, de ősszel már nagyon szépen teljesített, sőt egész télen ezt használtam, és most fogok venni egy újat. Feljavítom 5 pontra.Ez bizony nekem semmit se használ. Pedig nem extrém zsíros a bőröm, de mintha kifejezetten fénylőbb lenne, ha ezt a krémet használom. Oké, felkenve tényleg szép, primer jellegű finish-t produkál, de ennyiben ki is merülnek az erényei. Kár érte, nagy reményeket fűztem a Paula's Choice márkához, de rögtön az első kipróbált termékben csalódnom kellett...

2018.05.03. 09:05

Egyszerűen tökéletes. Végre egy termék ami nem csak ígéri a mattítást, hanem tényleg megszünteti a fénylő bőrt. Nem hittem benne, már sok mindent próbáltam, és semmi sem segített - de ez tényleg működik.

2017.05.31. 14:41

Teszi a dolgát, ultra matt lesz a bőr tőle. Nyáron arckrémként használom, nem sminkelek rá, viszont nem hidratál eléggé (bár nem is erre való), ezért csak T-vonalban alkalmazom.