Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Különleges antioxidáns mix könnyű szérum formulában, hogy a bőr ellenállóbb és ragyogóbb lehessen, és hatásosabban vegye fel a harcot a bőröregedéssel.
2024.05.26. 07:56
Regota szerettem volna kiprobalni ezt a terméket es ugy alapbol valamit a márkától mert eddig kimaradt nekem a PC.Eddig nagyon jol elvoltam a retinallal mint anti aging szerummal igy nem nézelődtem peptide szérumok után de mivel lassan masodik babat tervezünk nemreg abbahagytam a retinal használatát. Mostaban eleg szep volt a borom es nem okozott patit egyik uj termékem sem, szeretek ugyanis kísérletezni.Ezzel a szerummal nagyon biztonságban ereztem magam mivel kombinalt es zsiros borre valo, valamint a vélemények is nagyon pozitívak rola, szinte sehol sem olvastam olyat hogy irritáciot vagy pattanasokat okozott volna. Sajnos az en bőrömet taccsra tette :( tele lettem pattanasokkal, valószínűleg a szilikont nem birja a bőröm, vagyis masra nem tudok gyanakodni.Nagyon sajnálom, próbálom szemkornyekapolonak elhasznalni. Sajna a skinsmart odalan azt olvastam, hogy purginget csak az AHA, BHA es retinol tud produkálni, ha mas hatoanyagnal pattanasok jonnek elo akkor azt inkabb ne eroltessuk mert nem birja a borunk...
2024.05.16. 14:48
Valóban könnyű konkrétan szívja magába a bőröm. Tetszik és bár csak pár hete használom, szerintem egy kicsit máris feszesítette az arcom.Hosszútávon is hiszek benne.
2024.05.08. 11:03
Az ígéretet betartja. Nagyon szeretem,reggelente használom.
Utoljára szerkesztve: 2024.07.11. 10:32 - 2024.03.27. 09:22
2024.03.27. Ez az első antioxidáns szérum, amit hosszú távon el tudok képzelni magamon. Az Ordinary többféle antioxidáns szérumát próbáltam eddig (EUK, Resveratrol + Ferulic Acid), de ezek mind nagyon olajos érzetűek voltak a bőrömön, nem szerettem használni őket. Így egy időre le is mondtam az antioxidáns szérum használatáról. De ez a Paula's Choice valami csoda. A textúrája elég könnyed, szérumosan sűrű, könnyen beszívódik és nincs utána semmilyen olajos/ragacsos érzetem. A reggeli rutinomba használom heti 2-3x a PC BHA liquid hámlasztó után, fényvédő előtt. Nagyon szeretem, kíváncsi leszek a hosszú távú WOW-hatásra.2024.07.11. Azóta is töretlenül imádom, most már napi szinten a fényvédőm alá kenve reggelente. Kis mennyiség is elég belőle, kb 2 nyomásnyi, mindennapos használat mellett is még az első üvegem használom. Nagyon jó döntés volt beruházni rá! :)
2023.10.24. 08:34
Amit ígér, azt betartja.Könnyed, gyorsan beszívódik, nem lesz utána fényes a bőröm.Nappalra használom, éjszakára, pedig a kék testvérét, ami szörnyű, de leírtam már róla a véleményem.Kemény 1 hete vagyok PC használó, előtte semmit sem próbáltam tőlük, 6 termékkel kezdtem, és eddig egyről tudok csak negatívan nyilatkozni.
2023.03.28. 12:59
Remek szérum, szuper összetevőkkel. Tökéletesen illik a reggeli rutinomba, gyorsan beszívódik. Szeretem az állagát, hogy könnyen eloszlatható. Alá és fölé is probléma nélkül lehet rétegezni.