Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
evolet
Antioxidánsokat és növényi kivonatokat tartalmazó alkoholmentes tonik, ami segít a pórusok méretének normalizálásában, a bőr zsírtelmelésének egyensúlyba hozásában és a bőr fiatalosan tartásában.
2024.05.26. 08:48
Pattanások utáni piros foltokat szépen eltünteti. Ezért szeretem is használni, de a pórusösszehúzó hatását nem érzékeltem. Kétszer vettem újra, de legközelebb helyette más terméket fogok kipróbálni.
2023.10.06. 08:25
Már kétszer vettem újra, mert először úgy éreztem, hogy segített a pattanások utáni foltokban is, de már a második vége felé nem vettem észre, hogy bármi változna. Rosszat nem tapasztaltam vele, de nagy változást sem, nem tudom, hogy később újraveszem-e, már csak az ára miatt is.
2022.08.25. 13:15
Reggeli rutinban használom arcmosás után ezt a terméket. Nagyon fontos megemlíteni, hogy ez nem egy csodaszer, és nem is szabad ezt várni tőle. Kiegészítőként tökéletes lehet, de ennyi. Én mosható arctisztító korongra löttyintem, és azzal törlöm át az arcom tisztítás után a rutinozás előtt. Kellemes érzete van, nem ragadok tőle és az arcomat sem bántja. A bőrproblémáim nem oldaná meg önmagában, de biztos vagyok benne, hogy jótékonyan hozzájárul. Újra venni nem fogom az ára miatt, de jó termék, ezért megkapja az öt csillagot.
2022.08.21. 19:51
Nagyjából 1 évig használtam, viszont rá kellett jönnöm, hogy valószínűleg ettől jöttek ki időszakosan pattanások az arcomon. Ebből következtettem arra, hogy nagy eséllyel a niacinamiddal nem vagyunk jóban.
2022.08.01. 14:35
Kezdetben kételkedtem abban, hogy szeretni fogom, mostanra már elengedhetetlen része a rutinomnak. A benne lévő niacinamid pont elengedő ahhoz, hogy rendbe tegye a bőrömet, mióta ezt használom látványosan kisebbek a pórusaim és kevésbé zsírosodik a bőröm. Jól hidratál és nyugtat is. Szerettem volna leegyszerűsíteni a rutinomat, hogy ne kelljen olyan sok terméket használnom de ugyanúgy hatékony maradjon, így a niacinamid szérumot lecseréltem erre a tonikra, mert ebben megvan a niacinamid előnyös hatása és a plusz hidratálás is. Nagyon gazdaságos a kiszerelése, már majdnem fél éve használom napi 1x reggelente és csak most kezd kifogyni.
2022.06.27. 18:31
Folyékony, szinte vízállagú tonik, mely nem szárítja, irritálja bőrömet. Reggel és este a bőrápolási rutinom részeként alkalmazom, a tenyerembe csepegtetve 3-4 cseppet, majd ütögető mozdulatokkal viszem fel az arcomra. Szinte azonnal beszívódik a bőrbe és nem hagy maga után ragacsos érzetet. Használata során úgy érzem, hogy bőröm üdébb és hidratáltabb. Napi 2x használat mellett 4 hónapig elegendő a 190ml kiszerelés. Többször megvásároltam már a tonikot és jelenleg is ezt használom, biztosan újraveszem.