Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and pirosság (rozacea)
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Online

Paula's Choice Skin Perfecting 1% BHA Lotion Exfoliant

3.2
Hozzáadva 2016.06.28.by

horzso

Hámlasztja mind a bőr felszínét, mind a bőr belsejében a pórusokat. Könnyű krém, ami megszünteti az eltömődött pórusokat anélkül, hogy túlzott irritációt okozna. Megfelelő minden bőrtípusra, de a legjobb  a pattanásokra és mitesszerekre hajlamos, vagy rozacea-s bőrre. pH. 3.2.

Akik allergiásak az aszpirinre, ne használjanak BHA-t vagy AHA-t tartalmazó készítményeket.

2016.02.28. 14:52

Tág pórusok

Sajnos ez a termék nem váltotta be az ígéreteit. A második használatkor 5 perc után apró piros, fájó dudorok jelentek meg az orromon és az államon. Rögtön lemostam a krémet, és egy ilyen reakciűó után meg is váltam tőle. :(

Utoljára szerkesztve: 2015.10.20. 11:06 - 2015.10.20. 11:05

Túlérzékenység

3 pici mintát rendeltem belőle, 2-őt elhasználtam. 2-3 naponta kentem fel éjszakára az arcomra, nyakamra, nagyon könnyen beszívta a bőröm, másnap kevésbé zsírosodott és puhább lett. Tényleg nagyon büdös, de én már bármit elviselek, csak a pattanásaim tűnjenek el :D Egyelőre jónak tűnik, bár nem gondoltam, hogy az én bőrömre elég lesz az 1%-os is, pedig de! Sőt, a 2%-os már irritálta a gyulladt bőrömet. Játszom a gondolattal, hogy megrendelem a nagy kiszerelést, de éppen nincsen raktáron. Ha rászánom magam és hosszútávú használat után is lesz tapasztalatom, akkor update-elek, addig kap egy 4-est, mert csodaszernek azért nem nevezném.

2015.07.14. 13:31

Normál bőr
Bőröregedés

Fél éve használom, és nincs meg az a wow-hatás, ami az AHA és az azelainsavas hámlasztással jött. Ugyanúgy mitesszeres az orrom, szám környéke, mintha semmit se csinálna. Ahhoz pedig drága volt. Ki fogom próbálni a 2%-osat, hátha az jobb, abból van delux minta.

2015.02.06. 13:55

Bőröregedés

Most már erről is merek véleményt alkotni, pláne a géles formulával szemben. Nekem nem büdös, ahogy többen is éreztétek, hanem olyan savas szaga van. (Kb. 1000 évvel ezelőtt használtam savas krémeket és hasonló szaguk volt). Nekem majdnem illat. Szeretem az állagát, főleg nyakra, homlokra, orromra és államra kenem. Az orcáimnak kevés lenne most, talán nyáron elég lesz oda is...Nem okozott kipirosodást, szépen összekapja a pórusaimat. Nappalra persze nehezebb kencéket használok ilyen könnyű valami után, de télen amúgy is, szal ez nem gond. Mostanában maradok ennél a géllel és a liquiddel szemben. Ja és a 2%-os is hanyagolom télire.

2014.11.24. 11:38

Tág pórusok

Borzasztóan büdös ez a termék. Pedig állagra jobban bejönne, mint a gél változat, abszolút nem igényel hidratálást utána a bőröm, de a szaga miatt inkább másik hámlasztót keresek. Amúgy kevés kell belőle, és reggelre tényleg kisimult leszek tőle. Szóval jó lenne ez, ha bírnám az "illatát".

2014.03.25. 20:02

Normál bőr
Pigmentfoltok

Eddig egy mintát használtam el belőle, de nagyon tetszik, még 2db van. Első héten csak 2x használtam, aztán 3x. Nekem semmi pirosságot nem okozott, sőt gyönyörű kisimult arccal kelek mindig amikor felkentem estére. Minden szárazság eltűnik, puha sima az arcom. Nagyon kezdem megszeretni, de minden estére még nem merem kenni, csak 2, 3 naponta. De nem is érzem szükségét. Nekem nem pattanásos a bőröm, csak a t vonalban főleg az orromon imád kiszáradni a bőr és hámlani, amolyan zsíros korpának tudnám titulálni. Az a reményem hogy ez a bha segít ezt kordában tartani. Rendeltem 8%-os aha-t is, ha elfogynak a bha minták azt tesztelem és aztán nagyban is jöhet. Most úgy vagyok vele hogy ez a lotion kelleni fog, de meglátjuk a minták elhasználása után. Valóban van egy fura szaga, érdekesnek mondanám, nem büdös, de annyira nem is kellemes.Nem tudom melyik összetevő lehet. Csak ezt szoktam felkenni éjszakára más már nem megy rá, ez nekem elégséges.