Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
apolka
2024.12.13. 23:51
El se használtam, ment a kukába. Nagyon büdös volt, szinte sehogy sem szívta fel a bőröm és borzasztóan olajos is volt tőle.
2024.07.16. 11:53
szemkörnyékre kerülve nagyon csíp, smink alá használva csúnyán kenődik vele a szempillaspirál, hiába mindenféle primer és púder rá.nekem elég nehézkes az állaga, és fura a szaga, így akkor elhasználom, amikor nem sminkelek, de nem venném újra
2021.07.17. 12:23
Jól fed és véd a naptól is ahogy kell, de ragad, csillog, zsíros hatást nyújt, eltömíti hosszú távon a pólusokat. Mattító púderrel és haza érkezés utáni azonnali lemosással jól használható.
2021.07.16. 11:41
Szeretem, ha erre kenem fel az alapozót, gyönyörű a finishe. Viszont a szemem nagyon csípi,erre figyelni kell.. Plusz néha apró mitesszereket okoz a krém, de ettől függetlenül még mindig ez a legjobb fényvédő azok közül, amiket használtam.
Utoljára szerkesztve: 2021.06.27. 08:31 - 2021.06.26. 20:42
Nekem eddig ez a fényvédő vált be a legjobban, végre nem alkohollal van tele. Eddig nagyon szépen teljesített, a harmadik tubusomat használom épp. Van egy bizonyos illata, ez valakinek biztos nem tetszik, szerintem egyáltalán nem zavaró. Ami miatt mégsem ez a tökéletes, az az, hogy kémiai fényvédőként nem csinált problémát a bőrömmel de ha szembe kerül, akkor órákig könnyezek tőle. Így, illetve az ára miatt - eddig akciósan sikerült mindig beszereznem, de még így is borsos másfél havonta újravenni - tovább keresem az "igazit". Fehér réteget nem hagy, ellenben egy kellemes üde fényt igen amit száraz bőrűként nem sajnálok. Viszont ez nem a te fényvédőd lesz, ha reggel csak rohanvást tudod megoldani a krémezést, mert az a tapasztalatom, ha annyit tesz fel az ember elsőnek amennyit kell, akkor pár perc múlva érdemes ránézni és újra elkenegetni ott ahol nem sikerült beszívódnia, vagy többször kisebb mennyiségű rétegben jó felvinni ezt elkerülve, de ez megint csak időigényes. Sminkelni is tudok rá, de egy bő fél vagy inkább egy óra múlva, amit természetesen elismerek, hogy sokaknál nem opció ennyit várni.
2021.06.20. 16:38
kifejezetten nyárra vettem az 50 faktor miatt, nálam jól működik, egyetlen pattanást sem okozott, amit már az első alkalmak után szeretek elvárni egy arckrémtől. ami miatt nem tudok 5 csillagot adni, az az, hogy ha a szemem környékére is jut, eszméletlenül csíp. az árát kicsit borsosnak találom, de az összetevők miatt szerintem újravevős lesz :)