Sminkek arcra

4.6
Hozzáadva 2020.05.27.by

Irisz120

9,5 g

Ragyogó színű kompakt pirosító, tükörrel és ecsettel. Egész nap természetes, egységes, ragyogó és foltmentes színt biztosít. Puha és könnyű textúrája kiemeli a bőr színét és kisimult, bársonyos bőrt kölcsönöz.

Alacsony allergia kockázat. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Parabén- és illatanyagmentes.

9 árnyalatban kapható

2020.02.14. 16:41

Nem rossz pirosito, de nekem sajnos nem tartos annyira.

2019.11.16. 20:17

Nagyon jó kis pirosító, jól pigmentált, de mégse túl erős. Szépen építhető, egész nap tartós.A hozzá adott ecset kuka, nem is értem miért csomagolják hozzá...Óriási mennyiség, szerintem sose fog elfogyni

2019.02.18. 16:05

Rengeteg termék van egy dobozban, egy életre elég. Nagyon tartós, jól rétegezhető pirosító, bár a színválasztéka nem túl nagy. Tetszik a kis tükör benne, apró pici csillámok is vannak benne, amig egészen diszkrétek. A hozzá tartozó ecsetet nem próbáltam, nem hiszek benne.

2018.12.06. 14:12

Ez akkora adag pirosító, hogy szerintem életem végéig elég lesz. A hozzá tartozó ecset nem túl jó, mert nagyon sok terméket visz fel vele az emberlánya az arcára, és bohóchatású lesz. Ezt apránként kell rétegezni, mert hihetetlenül pigmentált. Nagyon szép rózsaszín árnyalat van meg belőle, szeretem.

2018.11.01. 16:05

Az egyik kedvenc pirosítóm nagyon tartós,ha reggel felviszem estig fent szokott maradni,könnyen eldolgozható,jól pigmentált.

2018.08.26. 12:28

A kedvenc pirosítóm, tartós, jól felvihető, jól pigmentált, nem kell belőle sok, szép színe van.