Sminkek szemre

Dézi

12 g

12 színt tartalmazó szemhéjpúder paletta

2020.03.14. 16:17

Ezt a palettát inkább kezdőknek ajánlanám.Nekem sajnos nem jött be. Az ára nagyon baráti, de porzik, nem elégé pigmentáltak a színek. A nap végére eléggé megkopik.

2019.07.26. 16:28

Ajándékba kaptam, de nem lett a kedvenc palettám. Alig pigmentáltak a színek, a sötétebbek nehezen, de építhetőek. Inkább a világosakat használom, de nem lett a kedvencem.

2019.03.20. 15:43

Mindennapi használatra tökéletes! Szerintem amit várni lehet tőle azt hozza. Kissé porzik de nem vészesen. Szintén Rdel Young szemhéj alapozóval egész nap fennmarad.

2019.03.14. 21:59

Igazabol gyakorolni vettem meg, nem rakok napi szinten sok sminket a fejemre, igy egyenlore eleg ez a paletta. Profiknak nem ajanlanam, lehetne pigmentaltabb (en nem rajongok azert ha nagyon latszik a szemhejpuderem igy engem nem zavar) es sajnos elegge porzik, a csillamos szinek tonkrevagjak a sminkem:( de ettol fuggetlenul szeretem, a matt arnyalatokkal nincs bajom

2018.12.03. 19:35

Gyakorolni vettem ezt a palettát, viszont iszonyatosan porzik. A szinek nagyon tetszettek, de sajnos a matt színek alig látszanak akárhogy próbálkoztam, a többi is csak ha sokat viszek fel belőle. Nagy csalódás volt ez.

2018.09.26. 08:24

Nem igazán pigmentáltak a színek,porzik nehéz vele ez miatt dolgozni nem lehet éles vonalakat festeni vele mert elég gyengék a színek.A fekete nem igazán fekete.De van két árnyalata ami egész használható.Ár értékbe szerintem egész jó,de aki profibb annak ez nem lesz elég.A doboza gagyi műanyag ami nagyon hamar törik nekem már csak egy befőttes gumi tartja a tetejét az aljához.De egy kezdőnek illetve olyan embernek aki tényleg szinte a nomakeup makeupot akar elkészíteni annak szerintem egész használható.