Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
CocoSunrise
Nedvesen és szárazon is használható kőpúder, kontrollálja a bőr kifényesédését, vízálló és érintésálló.
2021.04.07. 16:01
Nagyon sajnálom hogy már nem gyártják:( A hegeimet szoktam eltüntetni a hétköznapokon és erre mindig csak púdert használok, és ez messze verte az eddigieket. Tartós, nekem pattanásokat sem okozott és még nyáron a nagy hőségben is fennmarad. Ha elfogy, remélem találok ehhez hasonló terméket. Valóban negatívuma, hogy hamar elfogy, de emiatt nem vonok le az értékelésből.
2020.07.28. 15:11
Nem a világ legjobbja, de jó kis termék. Ennél sem értem, minek a szivacs, használja valaki?? Tartóssága átlagos. Mindennapos használatot a doboz nem bírja, szétjön. A formula nem irritál, nem túl poros.
Utoljára szerkesztve: 2019.10.19. 20:06 - 2019.10.19. 20:05
Imádom az ilyen jellegű termékeket amiket vizesen és szárazon is lehet használni. Vizesen felviszem alapozóként reggel és a nap folyamán bármikor bárhol tudom korrigálni, ha kell. Nagyon sok alapozót és púdert kipróbáltam már. Ha meleg van akkor fulladozik a bőröm a normál alapozok alatt, ha túl áttetsző az alapozó akkor meg nem fedi el az egyenletlen bőrtónusomat. Nekem a Rimmel termékek ebből a szempontból mindig is szerettem, mert működtek az arcomon, ha elfogy tuti újraveszem mert ez egy biztos pont ami mindig a táskám neszesszerében lapul.
2019.08.29. 06:52
Még Glamouron vettem, mikor megjelent 2015 áprilisában. Használtam már nedvesen (ez sajnos nem tett jót a felületének. Használtam szárazon, ez már jobb volt, viszont itt nincs összehasonlítási alapom, mivel eddig csak egy Essence translucent púdert használtam. Féláron megérte megvenni. Nem rossz.
2019.08.29. 05:24
Szerettem ezt a púdert, kifejezetten könnyű volt és szépen fedett. Egy problémám volt vele, hogy kb. 3 hónap után szétesett a doboza. Sajnos így a púder részt nem volt mi takarja, sminktáskába már nem tudtam beledobni.. Sajnálom hogy megszüntették, ár érték arányban nagyon jó volt.
2019.07.11. 08:04
Ó hát számomra a tökéletes púder volt6, rengeteget elhasznaltam belőle.. Nagyon szomorú vagyok, hogy már nem gyártják.. Szerencsére sikerült betáraznom belőle, de akkor is.