Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
anordess
Hatékonyan távolítja el az arc- és szemfestéket. A ginkgo frissíti a bőrt, és véd a szabadgyökök ellen. Az uborkakivonat frissít, és visszaadja a bőr nedvességét. A mandulaolajat is tartalmazó összetevők megőrzik, fenntartják a bőr egyensúlyát, megvédik a kiszáradástól, és kíméletesen ápolják azt. Bőrbarát, bőrgyógyászok által igazolt, bőrsemleges pH, alkohol-, parfüm-, parabén-, és szilikonmentes.
Utoljára szerkesztve: 2016.04.04. 21:07 - 2016.02.02. 17:11
UPDATE: Nehezen bír el a szemfestékkel, így le kell vonnom 1 csillagot. Alapozóleszedésre jó, másra nem igazán. Nekem az alapozót szépen leszedte, puhává is tette az arcomat, de az illata valami borzalom...
2016.01.16. 18:16
Nem így néz ki az, amit én vettem, de célzottan ezt kerestem, és az tűnt a leginkább hasonlónak.Hát gyengédnek tényleg gyengéd, mert a sminkemet maximum csak simogatja, de le nem szedi. Se a szememről, se az arcomról. Így azt hiszem reggeli használatra térek át az estiről, akkor biztos elégedettebb leszek vele.Viszont a második csillagot azért vonom le, mert gyorsan fogy, és ahhoz képest elég kicsi ez a száz milis kiszerelés.
2015.12.05. 10:00
Én vatta nélkül használom, teszek egy kicsit az arcomra mindenhova és körkörös mozdulatokkal elkezdem leszedni a sminkem. Utána egy nedves törlőkendővel áttörlöm az egész arcom és aztán jöhet a habzó arclemosó. Nekem így nagyon beválik :)
Utoljára szerkesztve: 2015.02.02. 08:55 - 2014.08.15. 07:07
Update:Azóta is nagyon szeretem, a sokadik flakonnal használom. A szememet továbbra sem bántja, kíméletesen, ám hatékonyan eltávolítja a sminket2014. augusztus 15.Sajnos a korábban használt arctejemet (Balea Med) megújították és az új változat csípte a szemem... Ezért elkezdtem keresgélni, itt a Krémmánián akadtam rá erre. A Rossmannban valahogy mindig elmentem a Rival de Loop termékek mellett: olyan kis gagyi a csomagolásuk, nem számítottam rá, hogy számomra megfelelő összetételű lemosót találok náluk.De szerencsére idekattintottam, megtetszett úgyhogy vettem is egyet gyorsan :)Néhány hete használom, eddig teljesen bevált. Az állaga nem annyira híg tejes, mint a Balea, sűrűbb balzsam, ahogy a bőrömhöz ér, én is érzek egy enyhe poros hatást, de a bőröm nem bántja egy cseppet sem.A szemsminket gyönyörűen eltávolítja, cseppet sem csípi a szemem. Remélem ez így is marad és nem fogják kivonni, megváltoztatni etc.(ha mégis, úgyis jövök és frissítek)
2014.03.01. 20:23
Nagyon jó, most már két sminklemosóm van a márkától, a másik arctisztító. Nekem nagyon tetszik az állaga, kicsit poros.Ez a harmadik termékem tőlük, ami elhasználóban van.A tubus egy rémálom, lehetetlen elsőre kinyitni vagy visszazárni, átrakom egy pumpás flakonba,
2014.02.18. 17:11
Nemrég vettem, és rá is faragtam, mert amilyen bamba vagyok, kiderült, hogy nem lemosó, hanem arctej, legalábbis az én szótáram szerint. Magát a kategóriát nem szeretem, nem érzem az ilyenektől tisztának az arcomat. De úgy el fogom tudni használni, hogy reggel ezzel, utána meg a narancsvirágvizemmel törlöm át a fejemet, így már ok a dolog. Esti sminklemosáshoz nekem kevés. Az alapozó nagy részét, de nem az egészét szedi le, a spirált és a szemceruzát, szemhéjfestéket pedig épp csak megpiszkálja. Viszont az jó, hogy bárhogy is "igyekeztem", nem tudtam elérni, hogy csípje a szememet, ez már valami. Azt hiszem, nem okozott pattanást sem (mármint többet, mint a szokásos), és nem is irritált, nem is húzódott tőle a bőröm. Összetevők rendben. Sajnos 3-masnál nem tudok jobbat adni, de mint említettem, elfogult vagyok ezzel a terméktípussal.